För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Välkommen till AI-eran: Upptäck hur den förändrar spelet för företagare

16 maj 2024, 07:30-09:00
Plats: Dexera på Åsumsgatan 8 i Sjöbo
Är du redo att ta klivet in i framtidens värld av affärsmöjligheter? AI-eran är inte bara en fjärran framtidsvision; den är här, och den formar redan nu hur vi lever, arbetar och driver våra företag. Vi står inför en revolutionerande tid där artificiell intelligens inte bara är för teknikjättar och forskningslaboratorier - den är tillgänglig för oss alla, och erbjuder en värld full av oändliga möjligheter för effektivisering, innovation, och fördjupad kundförståelse.
AI-genererad bild

För över ett år sedan påbörjade Dexera sin egen resa in i AI:s värld, och idag utgör den en integrerad del av deras dagliga arbete – en katalysator för effektivitet och produktivitet. "Företagarna" i samarbete med Dexera, inbjuder dig till en inspirerande företagsfrukost där vi dyker ned i hur AI idag kan förenkla din vardag och boosta ditt företagande. Från enkel formulering av e-postmeddelanden till att dra nytta av datadriven marknadsanalys för att fatta smartare beslut, kommer vi att visa dig hur AI inte bara är en framtida möjlighet, utan en nuvarande realitet.

Under frukosten kommer du att få uppleva live-demos av olika AI-verktyg, lära dig hur de fungerar och hur de kan integreras i din egen verksamhet. Oavsett om du är nybörjare inom AI eller redan på god väg att implementera dessa verktyg, finns det något att lära för alla.

Och som vanligt är våra företagarfrukostar också det perfekta tillfället att nätverka med likasinnade företagare, dela idéer och knyta nya kontakter.

Plats: Hos Dexera på Åsumsgatan 8 i Sjöbo
Datum och tid: 16/5 kl. 7:30 till 9:00
Anmälan: Anmäl dig via formulär till höger senast den 13 maj, mobil scrolla ner för anmälan.

Missa inte denna unika möjlighet att förbereda dig och ditt företag för framtidens utmaningar. Platserna är begränsade – säkra din plats redan idag!

Vi ser fram emot att välkomna dig och tillsammans utforska hur vi kan navigera och blomstra i AI-eran.

//Företagarna Sjöbo

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.