För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fåtal platser kvar - Företagarna W. bjuder in till lunch med tema ”Må bra inuti och utanpå”

31 maj 2024, 11:45-13:15
Plats: Företagarna Malmö, Baltzargatan 12 Malmö
Hur mår vi egentligen? Vi får under den här lunchen inspiration och råd hur vi kan förbättra vårt mående både på utsidan och insidan. FÖRETAGARNA W. – ETT KVINNLIGT NÄTVERK FÖR KVINNOR I AFFÄRSLIVET
Samanth Lerviken, Hälsa som val

Företagarna Öresund, Malmö och Lund hälsar dig som kvinna i affärslivet varmt välkommen till en lunchträff inom ramen för vårt kvinnliga nätverk – Företagarna W -  ETT KVINNLIGT NÄTVERK FÖR KVINNOR I AFFÄRSLIVET

Sömnen i fokus!

Sömnen är ett hett ämne idag!

För aldrig innan har vi varit så dåliga på återhämtning.

Men vad har sömnen för inverkan på oss, fysiskt? psykiskt? hormonellt?
Kan man sova sig snygg? frisk?        
Vad är det vi gör som stör?

Vi får lyssna till Samantha Lerviken och Hälsa som val  som genom sin inspirationsföreläsning önskar att vi ska reflektera över vår egen sömn och även se vilken inverkan den kan ha på företagets ekonomi, frisknärvaro och sjukfrånvaro.

Vi får med oss några användbara verktyg så vi känner att vi har möjlighet att påverka och förändra vår sömn samt hälsa på ett positivt sätt.

Må bra med din hud!

Bra hudvård handlar om så mycket mer än produkter. Rätt hudvård har kraften att stärka självkänslan och öka självförtroendet.

Exuviance produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga funktioner med fokus på en sund och välmående hud. 

Hudterapeut Sarah Wikström berättar mer om resultatinriktad hudvård från Exuviance och hur man kan gå till väga för att se verkliga resultat med sin hudvård.

 

Anmälan!

Välkommen med din anmälan redan idag!  Begränsat antal platser så först till kvarn! Anmäl dig via formulär till höger, mobil scrolla ner, senast den 15 maj.

Vi bjuder dig som medlem i  Företagarna på en lunchsallad och du får även bjuda med dig en kvinnlig entreprenör som ännu inte upptäckt Företagarna. Din gäst anmäler du via samma formulär enligt ovan.

Välkommen, vi ser fram emot att träffas!

//Företagarna Öresund , Malmö och Lund

Kort om Företagarna W.
Av alla företagsledare i svenska aktiebolag är andelen kvinnor endast 22 procent. Denna siffra ökar tack och lov. Men det går långsamt och vi på Företagarna vill vara en kraft som för denna positiva utveckling framåt. Snabbare!

Företagarna W. samlar event, nätverk, webinars, spännande artiklar om kvinnor som byggt bolag och livet som entreprenör. Vi vill med detta lyfta, inspirera, boosta och visa upp alla de otroliga bolag, startups och entreprenörer som vi har i vårt land. Det finns många men det behöver bli fler, större och växande bolag som drivs av kvinnor. Företagarna W. vill vara en samlingsplats där man kan möta andra kvinnliga entreprenörer som brinner för sina bolag och produkter.

Vi vill visa på möjligheter där man kan få rådgivning och hjälp och självklart via våra event och nätverksträffar skapa nya möten och affärsidéer. 

Temat som alltid är -  Våga Växa  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.