podcast news play företagaren I media förmån faq

Rätt fokus i styrelsearbetet, erbjudande till Företagarnas medlemmar i Örebro län

20-29 sep 2022, 08:30-17:00
Plats: Scandic Grand Hotell
Vill du öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete? Göra dem både bredare och djupare?

Företagarna Örebro län har nu inlett ett samarbete med Styrelseakademien Örebro län DÄR du som medlem i Företagarna kan gå de riktigt kvalitativa utbildningarna för att bli certifierad styrelseledamot - till medlemspris!

Utbildningen rustar dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du ska vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål. 

CERTIFIERING

Du kommer att kunna avsluta utbildningen med ett teoretiskt prov för att erhålla StyrelseAkademiens certifikat i styrelsearbete för den specifika inriktningen. 

LÄRARE

Göran Hogestadh är en av StyrelseAkademiens ackrediterade lärare i styrelseutbildningen Rätt Fokus och Certifikatutbildning för styrelseledamöter i kommunalt ägda bolag. Göran har ett brett kunnande av utbildningar på YH nivå. Göran är ordförande StyrelseAkademien Mälardalens styrelse. Han är företagare och entreprenör - verksam i ett antal bolag. Göran är också ordförande i ett antal bolag och organisationer.

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Plats
Scandic Grand Hotell
Fabriksgatan 21-33
70223 Örebro

Läs mer & anmäl dig här!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.