För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

En lunch som kan förändra livet OBS: FULLBOKAT

16 mar 2018, 11:45-13:00
Plats: Makeriet, Kungsgatan 3 Örebro.
Förhoppningsvis har du redan hört talas om att Företagarna samarbetar med Yrkesdörren. Syftet är att bredda nätverken mellan etablerade och nya svenskar så att vi tillsammans kan hjälpas åt att bättre ta tillvara allas kompetens.

 

Vi vill bjuda dig på lunch fredagen den 16 mars på Makeriet i Örebro. Din uppgift är att under tiden samtala om arbetsmarknaden i din bransch med en person med utländsk bakgrund som flyttat till Örebro. Har du tid och lust?

Sju av tio jobb förmedlas genom kontakter. Många nyanlända och utrikesfödda saknar kontakter inom sin bransch, samtidigt vet vi att rekryteringsbehovet bland Sveriges småföretag är stort. Genom samarbetet med Yrkesdörren vill vi ge dig, både som privatperson och företagare, möjlighet att bidra till ett inkluderande samhälle och samtidigt bredda ditt nätverk till personer som har en annan bakgrund än du, kanske möter du en framtida kollega. Varför samarbetar Företagarna med Yrkesdörren?

Vi vill vara med och bidra till att Sverige blir bättre på att ta tillvara den kompetens som personer med utländsk bakgrund har. Det är också ett led i Företagarnas arbete med att erbjuda dig som medlem ett breddat nätverk, kunskap och praktisk hjälp i din vardag! Yrkesdörren är ett ideellt initiativ av Axfoundation - en stiftelse som startas av en av landets största företagare, Antonia Ax:son Johnsons, för att hon brinner för mångfald och inkludering. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Med vänlig hälsning Hanna Jonasson på Företagarna och Amelie Silfverstolpe på Yrkesdörren/Axfoundation

Läs mer på www.yrkesdorren.se/foretagarna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.