För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Frukost och workshop tillsammans med META

23 apr 2024, 08:00-10:30
Plats: Brightnest, Kyrkogatan 16, Luleå
Välkommen till denna interaktiva Meta Ads-Workshop där vi också får lära oss mer om AI. Passa på att skapa nya kontakter och stärk befintliga relationer!

Skapa nya kontakter - bli mer framgångsrik i ditt företagande!

Vi vet att ett starkt och brett nätverk är A och O för ett framgångsrikt företag. Därför erbjuder vi alltid tillfälle att nätverka på våra event. Träffa likasinnade, bolla idéer och stärk dina relationer!

Interaktiv Meta Ads-Workshop och Lås upp AI

Sessionen erbjuder en steg-för-steg-guide som utrustar dig med de bästa metoderna för Meta Ads. Du lär dig hur man skapar effektiva, övertygande och effektfulla annonser. I denna session kommer du att lära dig din centrala roll i att skapa ansvarsfulla AI-praxis och lösningar inom dagens ständigt föränderliga affärslandskap. Du kommer lämna denna workshop med kunskap och färdigheter för att utveckla engagerande kampanjer som leder till meningsfulla resultat.

I den här sessionen kommer deltagarna lära sig att:

  • Utforska, steg-för-steg, processen för att skapa en annons – från kampanjmål till optimering.
  • Lära sig de viktigaste komponenterna som gör en annons effektiv, inklusive annonsmål, inriktning, budgetering och annonsmaterial.
  • Upptäcka optimerande AI-upplevelser genom verktyg och produkter.
  • Fylla i en fullständig mall för att skapa en plan för annonsering – från början till slut.

När: Tisdag 23 april, klockan 08:00 - 10:30 (frukost finns från 07:45)
Var: Brightnest, Kyrkogatan 16, Luleå

Vi bjuder på frukost!

Workshopen leds av Julia Mårdestam som är en Meta Certified Trainer i Paid Media Planning och har över 8 års erfarenhet av digital marknadsföring, Facebook-annonsering och performance marketing. Julia är partner och digital specialist på Brightnest Marketing i Luleå, Sverige. Hon brinner för digital annonsering och arbetar för att hjälpa sina små- och medelstora företagskunder att hitta mätbara resultat. Julia är en branschledare och digital expert i Sverige.

Eventet är kostnadsfritt men vi behöver din anmälan. Du anmäler dig via formuläret till höger, eller scrollar ned om du läser från mobilen. Du behöver inte vara medlem hos Företagarna och får gärna ta med en företagsam vän/kollega/partner men kom ihåg att göra en anmälan per person i formuläret.

Varmt välkommen!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.