För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vart är hela världen på väg?

27 nov 2019, 13:00-16:00
Plats: Polar Hotel Älvsbyn
Boka in den 27 november 2019 för en spännande resa till framtiden!

Seminarium är kostnadsfri. Deltagare från Boden erbjuds möjlighet för samåkning från centrala Boden. Önskan om busstransport anges i samband med anmälan.


”Vi lever i en tid av förändring. Teknikutvecklingen trycker oss människor in i en ny era, på samma att som skett flera gånger tidigare i historien. Hur förändras vårt samhälle av nya tekniska landvinningar, och de nya frågor som uppstår i dess kölvatten? Vilka nya beteenden och behov formas hos människor och medborgare? Vilka nya affärslogiker och former för värdeskapande uppstår - och hur kan vi dra nytta av dem?”


Under denna föreläsning kommer Daniel Lindén, senior konsult och analytiker på konsultföretaget Kairos Future ta oss med på en inspirerande och tankeväckande resa i det föränderliga nuet, men också på de vägar som leder mot framtiden och formar morgondagens samhällen. 

Möjlighet för egenfinansierad lunch finns på plats. 

OBS! Sista anmälningsdatum den 24 oktober. Anmälan: Webbanmälan via denna länk. OBS! Sista anmälningsdatum den 24 oktober.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.