För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

After work-mingel med Företagarna Hudiksvall

19 sep 2019, 17:30-21:00
Plats: Restaurang Torget
Nu är det äntligen dags! Vi kör igång höstens aktiviteter med ett After Work-mingel för dig som medlem samt för dig som är företagare och intresserad av vad Företagarna kan erbjuda just dig!

Vi vill att du är förberedd på att under en minut presentera dig själv och ditt företag. Självklart är det frivilligt, men en bra möjlighet att visa upp vad just du kan erbjuda. Vi har så många fina företag lokalt som ofta missas när vi söker produkter eller tjänster.

Vi bjuder även på en kort introduktion från Styrelseakademien som berättar vad de kan erbjuda. Samt att Radjo och Marie berättar om sin verksamhet på Torget.

På plats erbjuds en mingeltallrik med ett glas bubbel för specialpriset 100 kr/per person.

Bland deltagarna under kvällen lottas ett presentkort ut för en middag för två på Torget! Så skynda dig att anmäla dig - senast den 17 september kl 12.00 genom formuläret här på sidan eller genom att mejla hudiksvall@foretagarna.se

Vi hoppas på en trevlig och givande kväll! 

Anmäl dig till AW i Hudiksvall 19 september

Läs mer

Dina uppgifter samlas in för att Företagarna Hudiksvall ska kunna hantera anmälan och ditt deltagande i eventet. Dina uppgifter kommer också att användas för marknadsföring av liknande event och medlemskap i Företagarna. Om du lämnat någon känslig personuppgift i rutan Övrigt ska du även skriva att du samtycker till behandling av den uppgiften.

De uppgifter som samlas in är namn, e-postadress, telnr, företag, organisationsnummer, ev. medlemskap i Företagarna och ev. önskan om mer information om medlemskap samt ev. övrigt/specialkost.

Behandlingen av personuppgifterna sker efter en intresseavvägning där Företagarnas behov av att hantera dina personuppgifter för kunna genomföra eventet och marknadsföra liknande event och medlemskap i Företagarna anses väga tyngre än ditt behov av personlig integritet för lämnade uppgifterna. Alla uppgifter raderas senast ett år efter eventets genomförande, men kan raderas tidigare. I den mån uppgifterna överförts till annat system, t.ex. Företagarnas medlemsregister, kommer de att behandlas i systemet så länge de behövs för det ändamål som är skäl till behandling i det systemet, t.ex. medlemskap i Företagarna.

Företagarna Hudiksvall tar hjälp i sin hantering av anmälningar m.m. av Företagarna Service Gävleborg AB och Företagarna Sverige Service AB. Företagarna Hudiksvall  kan komma att lämnar också ut uppgifterna till samarbetspartner för eventet.  

Vill du använda din rätt till rättelse, radering, begränsning av behandlingen och invända mot behandlingen ska du kontakta personuppgiftsansvarig Företagarna  Hudiksvall .Du har även rätt att klaga på Företagarna Hudiksvall behandling av dina personuppgifter till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.