För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Så spar du tid och pengar med Företagarna och IKEA

16 feb 2018, 08:00-09:30
Plats: IKEA Valbo, ingång via personalingången
Hur funkar erbjudandet från IKEA till Företagarnas medlemmar? Det berättar Martin Sköld, IKEA BUSINESS Gävle, och Eva Cooper, regionchef Företagarna, under ett frukostmöte fyllt med inspiration och bra erbjudanden. Vi kommer också att hjälpa dig med ditt IKEA BUSINESS-kort, så att du enkelt får tillgång till din medlemsrabatt.

Företagarna har fokus på att ge våra medlemmar verktyg och erbjudanden som hjälper företagare i sin vardag och bidrar till att spara både tid och pengar. Vi är därför särskilt glada över att kunna presentera ett riktigt fint erbjudande till alla medlemmar på hela sortimentet från IKEA, från kök till skrivbord.</b>

Utöver en bra rabatt får du en personlig kontakt på IKEA BUSINESS avdelningen för shopping- och planeringshjälp. Det här innebär att du som företagare kan fokusera på dina affärer och ditt entreprenörskap i stället för att plocka och montera platta paket. Just nu slår IKEA på trumman för kök och ger en extra förmånlig rabatt till dig som är medlem i Företagarna och har IKEA BUSINESS-kort!

Hur funkar det? Det berättar Martin Sköld,IKEA BUSINESS Gävle, och Eva Cooper, regionchef Företagarna, under ett frukostmöte fyllt med inspiration och bra erbjudanden. Vi kommer också att hjälpa dig med ditt IKEA BUSINESS-kort, så att du enkelt får tillgång till din medlemsrabatt.

Vi bjuder på frukostmacka, presentation av vad du som medlem i Företagarna kan vinna på att handla till ditt företag på IKEA, möjlighet att teckna IKEA BUSINESS-kortet på plats samt en rundvandring i varuhuset.

Anmäl är nu stängd.

Välkommen!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.