För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Näringslivsfrukost

4 dec 2018, 07:30-09:00
Plats: Stora Gasklockan
Företagarna, Gävle kommun samt Gävles Företagarföreningar bjuder gemensamt in till årets sista Näringslivsfrukost - din mötesplats för mingel, inspiration och ny kunskap för ett näringsrikare Gävle.

På agendan bland annat:

- År 1446 fick Gävle stadsprivilegier. Det har varit en resa fram till idag år 2018, men hur långt har vi kommit i näringslivsklimatet? Vart står vi idag?
Mikael Reijer kommer ge dig en ögonöppnare till hur viktigt hjärtat är om vi ska nå framgång i kommunen, i företagen och i våra verksamheter. Varför finns vi, vad engagerar oss och hur tar vi oss framåt? Storyn om Gävle, den story vi alla älskar. Men hur viktigt var året 1446?

- Gävle arrangerar sommaren 2019 U23 EM i friidrott. Hur kan du som företagare dra nytta av att engagera dig före och under arrangemanget? Sofia Edelbrock ger värdefulla tips.

- Snart får Gävle, i likhet med många andra kommuner, en arena för innovationsfrämjande arbete då Gävle Innovation Hub slår upp portarna. Men vad är en innovationshub och varför behöver vi ha en sån? Mikael Nyman, Gävle kommun, sammanfattar arbetet hittills kring tillkomsten av Huben.

- Han har listats på Företagarnas nationella lista över 103 unga entrepenörer - och nyligen fick han  SKAPA-priset som Årets unga innovatör i Gävleborg! Jonas Lööw, som driver BlixtIn, besöker näringslivsfrukosten. Hur är det jobba med innovationer med Gävleborg som utgångspunkt?

Anmäl dig senast den 25 november här 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.