För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Lunchmöte: Företagarnas vd till Rättvik

23 jan 2020, 11:30-13:00
Plats: Stiftsgården
Företagarnas vd Günther Mårder besöker Rättvik för ett spännande lunchsamtal om något vi vet är en avgörande fråga för många dalaföretags framgång under kommande år. Det handlar om generationsskiften, och om det politiska, det ekonomiska och det emotionella kring dessa.

Günther Mårder har en bakgrund som bland annat vd för Aktiespararna och sparekonom på Nordnet. Sedan 2015 är han vd för Sveriges största företagarorganisation- Företagarna. Han är mångfaldigt prisad - bland annat 

  • Utsedd till "Årets Bankprofil" 2014[14]
  • Utnämnd till "Årets digitala kommunikatör" 2015[15] och 2016[16] samt juryns hederspris 2018[17]
  • Listad som en av "Sveriges 10 bästa digitala ledare" 2016[18]
  • Silvermedalj vid paltätartävlingen under Piteå dansar och ler, Piteå 2018 (!)

Den 23 januari ordnar vi ett lunchmöte i Rättvik med Günther på tema generationsskiften, ett ämne som vi vet engagerar och berör många företagare. För lokalsamhället och regionen, för företagens anställda och deras familjer, och för företagsklimatet i helhet, är det viktigt att säkerställa företagets fortlevnad även efter att företagsledaren avslutat sin verksamhet, till exempel på grund av pensionering. Möjligheterna att genomföra lyckade ägar- och generationsskiften är därför en avgörande fråga för många  dalaföretags framgång under kommande år. 

Varmt välkommen på detta angelägna lunchmöte. Vi betalar själva för lunchen på Stiftsgården, till ett pris av 105.- per person. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.