podcast news play företagaren I media förmån faq

MEDLEMSFÖRMÅN - Gå på PREMIÄREN på Fredriksdalsteatern i Helsingborg!

17 jun 2022, 19:00
Plats: Fredriksdalsteatern, Helsingborg
Nu har du chansen som medlem i Företagarna att till medlemspris se Europapremiären av nya scenversionen av Pang i bygget den 17 juni klockan 19.00.

Allt började för några år sedan när John Cleese och Eva Rydberg träffades bakom scenen efter en av Cleeses otroligt populära one man shows. Han var imponerad av hur framgångsrik Fredriksdalsteaterns egen uppsättning av Fawlty Towers varit, och låg dessutom själv i startgroparna för att göra sin egen scenversion av TV-klassikern.

Att Europapremiären av den nya scenversionen sker i Sverige är ingen slump, John Cleese menar att Svenskar och Engelsmän har lite av samma humor, ”vi har väldigt lika humor och har  lätt för att skratta ihop”.

John Cleeses egen scenversion är annorlunda än den som så framgångsrikt spelades på Fredriksdalsteatern sommaren 2014 och sedan gick vidare till Malmö och Göteborg. Den bygger på en av de mest populära episoderna (Hotel Inspectors) och runt denna intrig har man på ett smart sätt vävt in några av de absolut mest populära scenerna ur hela TV serien, berättar upphovsmannen Cleese. Hans egen favoritfigur är förresten den timide och så älskvärde Majoren som ständigt försöker vara behjälplig och göra rätt men som så sällan lyckas med detta.

På Fredriksdalsteatern kommer vi åter att få möta de skådespelare som senast lyckades så perfekt med att pricka in originalkaraktärernas tajming och få det engelska hotellet att leva upp även på svenska.

Välkommen till premiären den 17 juni!

Medverkande: Eva Rydberg, Adde Malmberg, Birgitta Rydberg, Kalle Rydberg, Ewa Roos, Fredrik Dolk, Håkan Mohede, Robert Rydberg, Lotta Thorell mfl.

Regi: Anders Albien

Ta med dig familj, personal och kunder till en trevlig kväll med kända premiärgäster. Vimla runt bland press, kändisar och andra företagare. Njut av föreställningen, fika i parken och skratta för livet!

Vi har ett begränsat antal platser till föreställningen så boka dina biljetter direkt på mail info@evarydberg.se - så du inte missar en av sommarens roligaste föreställningar!

Biljetter:

Som medlem i Företagarna betalar du endast 380 kr (ord pris 495 kr) 

Uppge ”Företagarna” vid beställning/mail för att få det rabatterade priset.

Hjärtligt välkomna!

Företagarna Region Syd

Läs mer om föreställningen på www.evarydberg.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.