headphones newspaper video-player

Solomedlemskap

Medlemskapet för egenföretagare med lägre omsättning.
För dig utan anställda. Full tillgång till förmåner.

Vårt solomedlemskap är ett medlemskap för företagaren utan anställda- där alla medlemsförmåner ingår. Du kan omsätta max 500 000 kr.  Medlemskapet kostar från 1 590 kr per år och gäller i 12 månader från den dag du betalar.

Detta får du som solomedlem:

  • Kostnadsfri juridisk telefonrådgivning
  • Möjlighet att nyttja drygt 30 olika medlemsförmåner
  • Ett affärsnätverk både på din ort och i hela Sverige
  • Prisvärda försäkringar för dig och ditt företag och alltid 3 månader försäkring utan kostnad (Garant Grundplus)
  • Du är med och påverkar Sveriges småföretagarpolitik så det blir enklare att driva företag

 

Du blir personligen medlem och ditt företag får ett serviceabonnemang, båda ingår i solomedlemskapet. Om du har en kompanjon kan hen teckna medlemskap för endast 500 kr extra och få full tillgång till . 

Alla förmåner ingår!

Vi erbjuder bland annat förmånliga rabatter på SJ, IKEA, Volvo, BMW, Tele2, SEB, Best Western och BRA Flyg. Som medlem har du tillgång till obegränsad juridisk rådgivning per telefon och e-post och bra priser för dig som behöver praktisk hjälp att lösa en tvist. Observera att förmåner kan börja nyttjas först när medlemskapet är betalat.

Ditt medlemskap påverkar Sveriges småföretagare 

Företagarnas experter inom finansiering, skatter, upphandling, kompetens, arbetskraft, arbetsrätt med mera bevakar politiken och driver på för mer småföretagarvänliga lagar och regler. Vi lanserar flera rapporter per år och ingår i utredningar om lagar, regelförenklingar och annat som påverkar företagare.

Som medlem kan du ingå i Panelen och bidra till att ge rätt bild av småföretagares behov och utmaningar genom att svara på undersökningar. 

Bli medlem här!

Läs mer om våra andra medlemskap

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD