headphones newspaper video-player

Företagarmedlemskap

Som medlem i Företagarna är med och bygger Sverige. Bli en del av Sveriges största nätverk!
För dig som äger och driver ett företag. Full tillgång till förmåner.

Driver du företag? Då kan du bli medlem i Företagarna. Företagarmedlemskapet är vårt mest populära medlemskap och ger dig full tillgång till samtliga förmåner och erbjudanden.  

Vi är i dag 70 000 företagare där majoriteten är småföretagare med färre än 10 anställda. Vi har samlat våra krafter för att påverka Sveriges politiker till ett skapa ett bättre småföretagarklimat. Men det finns självklart plats för fler!

Räkna ut vad ditt medlemskap kostar här och bli medlem.

Detta får du som medlem:

  • Förmåner som hjälper dig hålla nere kostnader och fatta rätt beslut
  • Medlemskap i din lokala Företagarna-förening ingår
  • Tillgång till 260 lokala föreningars aktiviteter och ett rikstäckande digitalt nätverk
  • Fri juridisk rådgivning i telefon
  • Trygga försäkringar - och alltid 3 månader försäkring utan kostnad (Garant Grundplus)
  • Du är med och påverkar Sveriges småföretagarpolitik

Du blir personligen medlem och ditt företag får ett serviceabonnemang, båda ingår i medlemskapet Företagare. Om du har en kompanjon kan personen teckna medlemskap för endast 500 kr extra. 

Alla förmåner ingår!

Vi erbjuder bland annat förmånliga rabatter på SJ, IKEA, Volvo, BMW, Tele2, SEB, Best Western och BRA Flyg. Som medlem har du tillgång till obegränsad juridisk rådgivning per telefon och e-post och bra priser för dig som behöver praktisk hjälp att lösa en tvist.

Du får också Företagarna Försäkringar - 3 första månaderna med Garant Grundplus ingår alltid utan kostnad och därefter kan du välja du om du vill fortsätta med försäkringen. Observera att förmåner kan börja nyttjas först när medlemskapet är betalat.

Ditt medlemskap påverkar Sveriges småföretagare 

Företagarna bildar opinon och påverkar beslutsfattare. Våra experter inom finansiering, skatter, upphandling, utbildning, integration, arbetsrätt med mera bevakar politiken och driver på för mer småföretagarvänliga lagar och regler. Som medlem kan du ingå i Panelen och bidra till att ge rätt bild av småföretagares behov och utmaningar.

Bli medlem här!

Läs mer om våra andra medlemskap

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD