headphones newspaper video-player

Företagarmedlemskap

Som medlem i Företagarna är med och bygger Sverige. Bli en del av Sveriges största nätverk!
För dig som äger och driver ett företag. Full tillgång till förmåner.

Företagarmedlemskapet är vårt mest populära medlemskap och ger dig full tillgång till samtliga förmåner och erbjudanden. Du betalar medlemsavgiften per år och den gäller i 12 månader från en dag du betalar. Medlemsavgiften påverkas av hur många anställda du har och vilken ort du väljer att tillhöra. 

Det finns ca 60 000 företagare som är en del av Företagarna. Majoriteten är småföretagare med färre än 10 anställda. I dag skapas 4 av 5 jobb av små företag  och inte i de stora företagen. En viktig del av Företagarnas arbete är att hela samhället ska veta vem som skapar jobb och därmed vår gemensamma välfärd. Som medlem är du med och stöjder arbetet med att ta fram fakta och rapporter, sprida till politiker och media så att regler och lagar blir till det bästa för småföretagare.  

Räkna ut vad ditt medlemskap kostar här och bli medlem.

Detta får du som medlem:

  • Förmåner som hjälper dig hålla nere kostnader och fatta rätt beslut
  • Medlemskap i din lokala Företagarna-förening ingår
  • Tillgång till 260 lokala föreningars aktiviteter och ett rikstäckande digitalt nätverk
  • Fri juridisk rådgivning i telefon
  • Trygga försäkringar - och alltid 3 månader försäkring utan kostnad (Garant Grundplus)
  • Du är med och påverkar Sveriges småföretagarpolitik

Du blir personligen medlem och ditt företag får ett serviceabonnemang, båda ingår i medlemskapet Företagare. Om du har en kompanjon kan personen teckna medlemskap för endast 500 kr extra. 

Alla förmåner ingår!

Vi erbjuder bland annat förmånliga rabatter på SJ, IKEA, Volvo, BMW, Tele2, SEB, Best Western och BRA Flyg. Som medlem har du tillgång till obegränsad juridisk rådgivning per telefon. Det finn bra priser för dig som behöver praktisk hjälp att lösa en tvist.

Du får också Företagarna Försäkringar - 3 första månaderna med Garant Grundplus ingår alltid utan kostnad och därefter kan du välja du om du vill fortsätta med försäkringen. Observera att förmåner kan börja nyttjas först när medlemskapet är betalat. 

När kollade du av dina räntor på lånen sist? Förmånen Företagarnas Räntekoll ingår i medlemskapet och kan sänka dina kostnader mer än vad medlemsavgiften kostar. 

Ditt medlemskap påverkar Sveriges småföretagare 

Företagarna bildar opinon och påverkar beslutsfattare. Våra experter inom finansiering, skatter, upphandling, utbildning, integration, arbetsrätt med mera bevakar politiken och driver på för mer småföretagarvänliga lagar och regler. Som medlem kan du ingå i Panelen och bidra till att ge rätt bild av småföretagares behov och utmaningar genom att svara på undersökningar om dina krav och behov som företagare. 

Bli medlem här!

Läs mer om våra andra medlemskap

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD