För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Kristianstad inviger nya lokaler med historia och framtid i fokus

Publicerad 20 jun 2024
Den nya lokalen i ett historiskt hus har nu officiellt invigts av Företagarna Kristianstad under en mycket uppskattad ceremoni. Evenemanget lockade många medlemmar och sponsorer till en kväll fylld av inspiration, nätverkande och framtidstro.
Föreningens ordförande, Magnus Persson, tar emot blommor av kommunens representant på plats.

Invigningen markerar en återgång till en byggnad med anor från tidigt 1900-tal. Huset, som ägs av Fabriks & Hantverksföreningen sedan 1930, har en rik historia och har länge varit en central plats för stadens företagare. Föreningens lokaler på tredje våningen har varit en mötesplats för medlemmarna sedan 1940-talet. Nu är Företagarna Kristianstad tillbaka i detta historiska sammanhang, redo att skapa nya minnen och möjligheter.

Företagarna Kristianstad ser fram emot en framtid fylld av nya möjligheter i de nyrenoverade lokalerna. Med en stark historisk förankring och ambitiösa framtidsplaner kommer denna plats att bli en samlingspunkt för stadens företagare, där de kan växa och utvecklas tillsammans.

Föreningen har ambitiösa mål för framtiden. Den nya lokalen ska bli en central plats för Företagarna Kristianstads aktiviteter. Målet är att erbjuda medlemmarna en plats där de kan hyra förmånliga lokaler, få bättre exponering samt att hålla öppet vid evenemang som Skyltsöndag. Detta initiativ syftar till att stärka gemenskapen och skapa fler nätverksmöjligheter för stadens företagare.

Många företagare inspirerade

Under invigningsceremonin befann sig sponsorer, leverantörer och medlemsföretag på plats. Många av dem har gjort renoveringen möjlig. Det hölls inspirerande tal, bland annat av evenemangets sponsor Ernst & Young, som delade värdefull information om de förenklade 3:12 reglerna och den nya kvittolagen. Företagarnas engagemang i dessa frågor har nu gett resultat, något som föreningens ordförande lyfte fram under presentationen.

En av kvällens höjdpunkter var när Åhus Rökeri, som utsågs till Årets Unga Företagare i Kristianstad 2022, delade med sig av sin resa. Och givetvis av sin mat till alla som deltog vid invigningen. Företagarna, som startade sin resa under pandemin och har kämpat sig fram genom hårt arbete sju dagar i veckan, berättade hur utmärkelsen blev en morot för fortsatt satsning. Nu planerar de att expandera med fler restauranger. 

Fler nyheter från Företagarna