För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De gör upp om Årets Unga Företagare i Halland 2021

Publicerad 13 aug 2021
Vem kommer att kamma hem titeln Årets Unga Företagare i Halland för att skickas vidare till Sverigefinalen i Stockholm?
Vem blir Årets Unga Företagare i Halland 2021?

Nu står det klart vilka lokala företagare i Halland som gör upp om titeln Årets Unga Företagare Halland 2021 på den stora regionsfinalen som äger rum på Halmstad Slott den 24 augusti. 

Sist ut bland länets vinnare var den unga byggduon David Kamstedt och Rasmus Örnstedt på Kamstedts Kakel & Byggservices i Hylte. De utmanas av en annan byggfirma med två andra unga entreprenörer i grannkommunen Falkenberg, 88 kvadrat, som drivs av Tommie Tihinen och Sebastian Almgren.

I Halmstad är det hårdrockssångaren Philip Olsson som med sin otroliga uppfinning Isovox tävlar om prispokalen precis som Laholmsföretagaren Noak Potocki. Noak äger och driver Nordictherm Spa AB och har tagit företaget till nya, höga höjder. 

I Varberg blev det Roberto Larsson, Oscar Nilsson och Jacob Johnsson som kammade hem det prestigefyllda priset för sin rullande succérestaurang Zup Burgers. 

Sammanställning av finalisterna:

Falkenberg: Tommie Tihinen och Sebastian Almgren, 88 Kvadrat

Halmstad: Philip Olsson, Isovox

Hylte: David Kamstedt och Rasmus Örnstedt, Kamstedts Kakel & Byggservice

Laholm: Noak Potocki, Nordictherm Spa AB

Varberg: Roberto Larsson, Oscar Nilsson och Jacob Johnsson, Zup Burgers

Regionvinnaren offentligörs den 24 augusti på Halmstad Slott klockan 11.30.

Årets Unga Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna