För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Philip Olsson om utmärkelsen: "Stolt!"

Publicerad 29 mar 2021
Philip Olsson blev utsedd till Årets Unga Företagare i Halmstad 2021.
Foto: Privat

Philip Olsson, grundare av Isovox Sweden, och även kallad för den "moderna versionen av gubben i lådan", blev väldigt glad när han fick ta emot det prestigefyllda priset av Företagarna Halmstad. 

- Jag är oerhört stolt att ha fått denna fina utmärkelse, säger han. 

Skulle öva på hårdrockssång - störde grannen

Isovoxen är en uppfinning som Philip uppfann i Stockholm för ett par år sedan när han ville öva på hårdrocks sång:

- Dessvärre störde jag grannarna och alla runtomkring mig så jag behövde hitta en lösning och den blev isovoxen. 

Isovox är en toppseller världen över

På kort tid har den unga entreprenören fått många kunder och blivit en toppseller i många av de största återförsäljarna i världen på musikinstrument.

- Jag har gått från att vara i källaren och bygga allting själv till att ha ett team med mig. Så kul att så mycket händer, säger Olsson.

Hur ser planerna för framtiden ut Philip?

- Framtiden bjuder på en fantastiskt rolig resa med nya lokaler och fler anställda. Under 2020 har vi vuxit med hela 140% och vi kommer snart släppa fler nya produkter samt inleda samarbeten med ännu fler världsartister, studios och företag.

Det låter helt otroligt, vad har ni för mål och förhoppningar?

- Att växa med minst 40% per år och det åstadkommer vi genom att fortsätta bygga världens bästa portabla sångstudios och därigenom hjälpa framtidens musiker att spela in världshitar i sina egna hem, säger Philip exalterat och tillägger:

- Bakom mig har jag ett team av grymt duktiga medarbetare som är en stor del av möjliggörandet av tillväxten. Vi vet vad hårt arbete innebär och med vår energi och viljestyrka så har vi många roliga år att se fram emot tillsammans.

Fler nyheter från Företagarna