För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Byggduon 88 Kvadrat utsedda till Årets Unga Företagare i Falkenberg

Publicerad 6 maj 2021
Sommaren 2016 tog de unga entreprenörerna Tommie Tihinen och Sebastian Almgren steget och startade den framgångsrika Falkenbergsfirman 88 kvadrat. Nu renoverar och bygger de runtom i länet med fokus på hög kvalitét och nöjda kunder.

Det är den unga företagsduon Tommie Tihinen och Sebastian Almgren som står bakom byggfirman 88 kvadrat. Nu hyllas de och tilldelas det prestigefyllda priset Årets Unga Företagare i Falkenberg. 

Stort grattis till Årets Unga Företagare i Falkenberg, hur känns det? 

- Det känns fantastiskt, kul att uppmärksammas för just företagandet som ju är en stor del av att driva byggföretag, säger Sebastian. 

Vad skulle ni säga är det som driver er i ert företagande? 

- Vi drivs och engageras av möjligheten att hjälpa människor att förverkliga drömmar, i stort och smått. Allt från den där perfekta och ljuvliga uteplatsen till byggandet av ett nytt hem. 

Vad hoppas ni på ska hända i framtiden? 

- Vi har ett stort intresse för bygg och fastigheter så fokus fortsätter inom det området, säger Sebastian och fortsätter:

- Vi har massor av projekt framför oss, flera helt i egen regi. Målet är att kunna erbjuda fler företagskollegor att investera i egen fastighet. Alltså företag som traditionellt sett inte haft den möjligheten.

Stort grattis än en gång!

Fler nyheter från Företagarna