headphones newspaper video-player

Noak Potocki kammade hem prestigefyllt pris

Det var under fredagen som nyheten nådde allmänheten - Årets Unga Företagare i Laholm hade blivit korad. Och det blev ingen mindre än entreprenören Noak Potocki.
Publicerad 24 feb 2021

I en intervju med Hallansposten berättar Noak Potocki om känslan han fick när han i januari blev överrumplad på jobbet av ett jublande kamerateam.
- Jag blev minst sagt lite chockad! Det var riktigt stort och ett kvitto på att jag har valt rätt väg, säger Noak Potocki. 

Den unga entreprenören tilldelades det prestigefyllda priset Årets Unga Företagare i Laholm 2021 av bland annat Företagarnas Regionchef i Halland Marie Axtelius och vice ordförande i Företagarna Laholm Claes Söderberg.

2020 hade Potocki via sitt företag Nordictherm Spa AB sålt hela 148 spabad och hade en årsomsättning på 7,4 miljoner kronor. 
- Det gick riktigt bra förra året och förväntningen är att den uppåtgående trenden kommer att fortsätta även i år. I stället för att resa till Spanien tar man hem lite av lyxen i stället, säger han.

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor