För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Noak Potocki kammade hem prestigefyllt pris

Publicerad 24 feb 2021
Det var under fredagen som nyheten nådde allmänheten - Årets Unga Företagare i Laholm hade blivit korad. Och det blev ingen mindre än entreprenören Noak Potocki.

I en intervju med Hallansposten berättar Noak Potocki om känslan han fick när han i januari blev överrumplad på jobbet av ett jublande kamerateam.
- Jag blev minst sagt lite chockad! Det var riktigt stort och ett kvitto på att jag har valt rätt väg, säger Noak Potocki. 

Den unga entreprenören tilldelades det prestigefyllda priset Årets Unga Företagare i Laholm 2021 av bland annat Företagarnas Regionchef i Halland Marie Axtelius och vice ordförande i Företagarna Laholm Claes Söderberg.

2020 hade Potocki via sitt företag Nordictherm Spa AB sålt hela 148 spabad och hade en årsomsättning på 7,4 miljoner kronor. 
- Det gick riktigt bra förra året och förväntningen är att den uppåtgående trenden kommer att fortsätta även i år. I stället för att resa till Spanien tar man hem lite av lyxen i stället, säger han.

Fler nyheter från Företagarna