headphones newspaper video-player

De blev Årets Företagare i Kil 2021

Företagarna Kilsam har utsett Årets Företagare i Kil. Det är Tony Steen, Lars Berg och Per Berg, ägarna till Dykeriet och JaLaPe Production.
Publicerad 23 mar 2021
Årets företagare Lars och Per Berg samt Tony Steen som var förhindrad på grund av arbete vid diplomöverlämningen.

Stort grattis till Årets Företagare i Kil, hur känns det?

– Det är väldigt kul och positivt att bli uppmärksammad, säger Per Berg.

Hur är det att driva företag i Kil? 

- Det är väldigt bra. Bara inom det här kvarteret har vi många företag med olika kompetenser som gör att vi kan hjälpa varandra, säger Per.

Företaget startade redan 2002 med fokus på smide och motorcyklar. 2005 byggde de på verksamheten med dykning. Dykeriet arbetar bland annat med sjöförläggning av dagvattenledningar i Mariebergsviken samt underhållsarbete vid Bäckhammars bruk. Det flesta arbeten sker i Mellansverige men även i Norge. Företaget har även arbetet i Singapore med propellerarbeten.

– Inom dykeribranschen behöver vi ofta tillverka egen utrustning för att kunna lösa våra varierade uppdrag. Då är det väldigt bra att ha kompetensen inom vårt företag, säger Tony Steen.

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor