För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon är Företagarnas nya regionchef i Norrbotten

Publicerad 21 mar 2024
I vår tillträder Felicia Pournasiri som regionchef för Företagarna Norrbotten.

Den 13 maj börjar Felicia Pournasiri arbeta som Företagarna Norrbottens regionchef. Hennes företrädare på posten, Lars Lindberg har blivit rekryterad till tjänsten som verkställande direktör på Gällivare näringsliv.

− Det är fantastiskt roligt att få välkomna Felicia till Företagarna-familjen! Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med henne för att göra Sveriges vassaste och starkaste organisation för små- och medelstora företagare ännu bättre, säger Företagarnas vd Benjamin Dousa.

Felicia Pournasiri har utmärkt sig som en strategisk ledare profilerad inom projektledning och organisationsutveckling. Hon kommer närmast från jobbet som ansvarig för projekt inom kompetensförsörjning på Handelskammaren Mittsverige i Sundsvall. Där har hon säkrat finansiering, initierat samarbete med intressenter och arbetat med riskhantering.

Norrbotten är inte ny mark för den nya regionchefen. Hon är uppvuxen i Skånska Åkarp men har studerat vid Luleå tekniska universitet. På meritlistan står också arbete på Sector Alarm i spanska Malaga och SCA Obbola i Umeå. Sedan 2023 är Felicia Pournasiri också ledamot i Företagsekonomiska klubben i Sundsvall.

− Med mina samlade erfarenheter i ryggen känner jag mig mycket motiverad att ta mig an rollen som regionchef hos Företagarna för att tillsammans fortsätta stärka varumärket och arbeta för fler lojala medlemmar, säger hon.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna