För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De gör upp om Årets Företagare i Halland 2021

Publicerad 10 aug 2021
Nu står det klart vilka lokala företagare i länet som ska göra upp om titeln Årets Företagare Halland 2021. Den stora regionsfinalen äger rum på Halmstad Slott den 24 augusti.
Vem blir Årets Företagare i Halland 2021?

Under sommaren utsågs den siste kommunfinalisten till Årets Företagare i Halland 2021. Det blev Hyltesnickaren Carl-Magnus Pettersson som driver Nybero Snickerfabrik. Och därmed står det nu klart vilka finalister som gör upp om vinnartiteln.

- Det är hedrande och roligt att någon uppmärksammar och ser det arbete vi lagt ner, sa Varbergsfinalisten Per Stenström som driver Bertegruppen med sina döttrar tidigare i vår. 

I Halmstad kammade den rosa såpadrottningen Heli Hyyppä på Piga.se hem vinnartiteln. I Laholm blev det syskonduon Emmy och Marcus Kjell som driver det framgångsrika familjeföretaget Novista Sweden AB och i Varberg fick Ann och Johan Rydholm, som driver det världsledande outdoorföretaget Taiga AB, ta emot priset. 

Sammanställning av finalisterna:

Falkenberg: Per, Lovisa och Helena Stenström, Bertegruppen AB

Halmstad: Heli Hyyppä, Piga.nu

Hylte: Carl-Magnus Pettersson, Nybero Snickerfabrik

Laholm: Emmy och Marcus Kjell, Novista Sweden AB

Varberg: Ann och Johan Rydholm, Taiga AB

Regionvinnaren offentligörs den 24 augusti på Halmstad Slott klockan 11.30.

Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna