headphones newspaper video-player

Syskonduon om priset: "Minst sagt oväntat"

Under fredagen blev det officiellt - Emmy och Marcus Kjell blev utsedda till Årets Företagare i Laholm 2021.
Publicerad 19 feb 2021
Lyckliga vinnare.

Det var under fredagen straxt efter lunch som Årets Företagare Laholm blev offentligt. Men företagarsyskonen Emmy Kjell och Marcus Kjell fick redan i början av januari vetat om sin utmärkelse skriver Hallandsposten.se.

Novista Sweden AB är namnet på det familjeägda bolaget som utvecklar medicintekniska hjälpmedel.

- Vi visste att de skulle komma hit men enligt ordförande Stefan Andersson handlade besöket om att vi hade blivit nominerade till Årets företagare. Gissa om vi blev förvånade när de överräckte diplomet som visade att vi redan hade vunnit utmärkelsen, säger Emmy Kjell.

Läs mer om nomineringen här.

Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Elpriser och problem med elförsörjning diskuteras ofta. Men, handlar det om egentlig elbrist? Kan elen ta slut? Nja. Företagarnas expert Philip Thunborg reder ut.

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Mer från hela Sverige

Handlar du med Storbritannien?

I detta avsnitt av Företagarna LIVE går vi på djupet kring Brexit och guidar dig till hur handel med Storbritannien fungerar nu.

Mikael Eriksson, tullchef DB Schenker Sverige, EEN:s Theresa Ryberg och Daniel Wiberg, chefsekonom på Företagarna deltar.

Se avsnittet nu

Krönikor


Coronakrisen