podcast news play företagaren I media förmån faq

Prisutdelning Årets Företagare i Timrå

Idag har priserna delats ut till Årets Företagare i Timrå Niklas Lindkvist och Årets Unga Företagare i Timrå Robin Westberg.
Publicerad 3 sep 2021

Vinnarna fick ta emot den ärofyllda Guldstegen, diplom, konst och blommor inför den publik som samlats vid återinvigningen av Y:et i Timrå Kommun. Joakim Sjöstedt från Företagarna och Annelie Axelsson från Näringslivskontoret i Timrå delade ut priserna till de lyckliga vinnarna.

Årets Företagare i Timrå

Årets Företagare Niklas Lindkvist på NILAB Bygg & Montage AB vann priset med följande motivering:

Med mod och vilja har han utvecklat sitt företag och företaget fortsätter att växa. Genom sin drivkraft är han en förebild för andra som vill eller drömmer om att starta eget företag. Han bidrar mycket till Timrå och har ett gott rykte. Han visar att unga kan om dom vill, det är bara att jobba hårt och satsa helhjärtat. 

Årets Unga Företagare i Timrå

Årets Unga Företagare Robin Westberg på Gör det med RW vann priset med följande motivering:

Med ett företag som tagit sitt eget varumärke ut på en nationell marknad och gått från 0 till 18,2 miljoner i omsättning på två år visar han på företagsamhet och drivkraft. Han sätter Timrå på kartan bland annat med sin Youtubekanal och nyttiga gör-det-själv utbildningar.

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.