podcast news play företagaren I media förmån

Efter två års uppehåll - Företagsgalan i Hylte tillbaka

Efter två års uppehåll väntar nu en festlig och efterlängtad Företagsgala i Hylte.
Publicerad 14 nov 2021
Företagarnas ordförande Linnéa Petersson är projektledare för Företagsgalan i Hylte.

Det är eldsjälen Linnéa Petersson, ordförande i Företagarna Hylte, som är projektledare för Företagsgalan som kommer att äga rum i Brännö Folkets Park den 20 november. 

- Det har varit ett par tuffa år och därför känns det ännu roligare att kunna anordna detta, säger Petersson i en intervju med Hallandsposten. 

En fest för alla inom näringslivet

Med anledning av pandemin tvingades den uppskattade galan, som hyllar företagare och butiker i kommunen, sättas på paus. Förra året fick bara jury, prisutdelare och pristagare komma och närvara under en livesändning. Men i år blir det andra bullar. Nu laddar hela byn upp:

- Det här är en fest för alla, även om det ofta blir företagare och deras personal. Syftet är att lyfta alla fantastiska förebilder i Hylte och inspirera andra att våga satsa. Det är också en fest av glädje och framtidstro. Ledordet för den här galan är nytändning eftersom vi känner att det är en nytändning på gång bland Hyltes företagare, säger Linnéa till tidningen. 

100 gäster anmälda

Närmare hundra gäster är anmälda till företagsfesten. Det kommer delas ut priser till vinnare inom sex kategorier under kvällen, några av vinnarna har redan avslöjats: Carl-Magnus Pettersson på Nyebro Snickerifabrik som tidigare korades till Årets Företagare och David Kamstedt och Rasmus Örnstedt som blev Årets Unga Företagare.

- Dessa vinnare tar emot pris och ära under galakvällen. De vi har kvar att avslöja är årets möjliggörare, eldsjäl och tjänsteperson, berättar Linnea Petersson.

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.