För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Samverkan och dialog viktigt vid offentlig upphandling

Publicerad 19 jan 2018
Företagarna Munkedal bjöd in till inspirerande och kunskapsspäckad kväll om Offentlig upphandling som hölls i lokalen sporren i Dingle. Företagarnas expert Ulrica Dyrke var inbjuden och informerade företagen och upphandlande myndigheter vad de bör tänka på.

På plats fanns även två representanter från Upphandlings-myndigheten som gav färska siffror kring offentlig upphandling och berättade om deras uppdrag och vilken hjälp och vägledning man kan få från dem.

Seminariet avslutades med presentationer från upphandlarna i Sotenäs, Lysekil och Munkedals kommun som alla fick berätta om deras arbetssätt och vad som just nu upphandlas i deras kommun.
På slutet fick deltagarna ställa frågor till experterna vilket resulterade i goda och öppna dialoger mellan upphandlare och leverantörer.

Avslutningsvis tackade Clas Hedlund, näringslivsutvecklare i Munkedal alla medverkande och hoppades att kvällen gav alla ny kunskap och att fler skall våga mer och nå längre i offentlig upphandling.

 

Presentationerna från Ulrica Dyrke och Upphandlingsmyndigheten kan du ladda ner här.

Ulrica Dyrke

Upphandlingsmyndigheten

Fler nyheter från Företagarna