För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Publicerad 30 maj 2023
Vi önskar er alla en härlig sommar, lite kort information om hösten och ett mycket fördelaktigt erbjudande för er medlemmar.

 

Nu har vi utsett  Årets Företagare och Årets Unga Företagare i våra fyra kommuner och det är 8 framgångsrika företagare som alla visat på en fantastiskt utveckling. Vi har också  för tredje året i rad den stora glädjen att få skicka en vinnare till riksfinalen..

Stort grattis säger vi till  Henrik Rosengren, HS Entreprenad i Staffanstorp, lycka till vi håller tummarna.

Vill du veta mer om våra vinnare?  läs mer HÄR

Vi har också avslutat säsongen med en After Work den 20 juni tillsammans med Sky High Meetings Turning Torso. Samtidigt passade vi på att dela ut vårt eget pris Årets Hållbara Företagare tillsammans med Swedbank och Sparbanken Skåne som var och en bidrog med en check på 10.000 kr till vinnaren.

Vinnaren av utmärkelsen Årets Hållbara Företagare 2023 är Kjell Petersson - Casseroll Foodtuck- stort grattis!  Ett åttiotal företagare deltog och bidrog till härlig stämning och långa applåder.

Höstens datum för företagsluncher ligger nu uppe på vår hemsida även om programmen inte är helt klara,  men  sätt ett kryss i kalendern redan nu.

Även i höst kommer vi att arrangera ett kunskapsforum i höst med intressanta ämnen och medskick. Håll utkik, mer information kommer.

Vår podd är nu också äntligen på gång och vi är nyfikna på vad ni medlemmar kommer att tycka. Möt en företagare i vardagen  är namnet på podden och vi kommer att släppa några avsnitt redan i sommar och resten i höst. Du kommer hitta den där poddar finns.

Vi arrangerar också gärna aktiviteter tillsammans med er medlemmar så vill ni bjuda in till en frukost eller något annat kontakta oss så försöker vi medverka och bjuda in våra medlemmar. Alla kontaktuppgifter till oss finns på vår hemsida.

SENASTE NYTT

Företagarna Öresund har nu valt att bli medlemmar i SLU Green Innovation Park (GIP) och detta blir föreningens nya hemvist.  Här kommer vi hålla möten, luncher och föreläsningar.

Vi har också diskuterat oss fram till ett mycket fördelaktigt erbjudande för våra medlemmar i Företagarna Öresund som innehåller en flexibel kontorsplats, tillgång till möteslokaler i mån av plats och ett medlemskap i Green Innovation Park för endast 1195 kr/månad ex moms (ordinarie pris är 2595 kr/månad ex moms.

Medlemsskapet innebär också tillgång till event och nätverk inom GIP och SLU.

Vill du veta mer om erbjudandet – klicka här

Sist men inte minst, vill du också engagera dig i Företagarna Öresund?

Det går att engagera sig på olika sätt; ett sätt är att anmäla sitt intresse för att medverka i styrelsen framöver och ett annat är att vara med i någon av våra arbetsgrupper. Vi ser gärna att fler medlemmar engagerar sig och bidrar med både kompetens och idéer, ni behövs.

Glöm inte att följa oss i sociala medier – vi finns på facebook  och på linkedIn  

Är det något du undrar över så hör av dig till oss via mail oresund@foretagarna.se eller kontakta någon av oss i styrelsen. Du hittar alla kontaktuppgifter på vår hemsida längst upp till höger.

Vi önskar er alla en härlig sommar så ses vi den 7 september med ett spännande program.

Styrelsen Företagarna Öresund

IMG_58321.jpg

fr v Åsa Timar-Lönneborg, Tord Svensson, Marita Boström, Charlotte Widing, Annette Thystrup, Marie Nilsson, Jesper Andersson, Rolf Östinge, Maria Seger, Louise Björneman, Peter Pherlin

 

 

 

 

Fler nyheter från Företagarna