För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fördelaktigt erbjudande för en flexibel kontorsplats hos Green Innovation Park i Alnarp (GIP)

Publicerad 24 maj 2023
Företagarna Öresund har valt att bli medlemmar i SLU Green Innovation Park (GIP) och detta blir föreningens nya hemvist. Här kommer vi hålla möten, luncher och föreläsningar. Vi har också diskuterat oss fram till ett mycket fördelaktigt erbjudande för medlemmar i Företagarna Öresund som innebär en flexibel kontorsplats, tillgång till möteslokaler i mån av plats och ett medlemskap i Green Innovation Park.

För endast 1195 kr/månad ex moms (ordinarie pris är 2595 kr/månad ex moms) får du som medlem i Företagarna Öresund alltså tillgång till flexibel kontorsplats, möteslokal i mån av plats och ett medlemskap!

Vill du veta mer om erbjudandet, anmäl ditt intresse, anmälan är inte bindande!

Medlemsskapet innebär också tillgång till event och nätverk inom GIP och SLU.

Allmänna villkor

In- och utpassering
Lokalerna är tillgängliga under kontorstid vardagar (måndag-fredag).
Kontorets öppettider är måndag-fredag 08.30-16.30, lunchstängt 12.00-13.00. Öppettider halvdagar 08.30-12.00.

Som medlem ansvarar du för att passerkort förvaras säkert och att det inte överlåtes eller lånas ut till annan person än medlemmen.

GIP tillhandahåller en delvis bemannad reception med lobby. I samband med sommarsemester och julledighet eller andra omständigheter kan receptionen komma att vara obemannad eller bemannas under begränsade tider. Kunden informeras om detta i förväg.

Internet
GIP tillhandahåller möjlighet till internetuppkoppling via wifi i fastigheten. Vidare tillhandahåller GIP under receptionens öppettider stöd för uppkoppling via wifi till internet och till tv-apparater/skärmar i mötesrum.

Möteslokaler
GIP tillhandahåller möteslokaler för 2-10 personer som kunden kan boka 2 avgiftsfria timmar per månad utan kostnad. Separata större möteslokaler bokas mot betalning enligt prislista. En lista över tillgängliga rum som kan bokas finns tillgänglig i receptionen.

Konferenspaket
Utöver ovan nämnda lokaler finns även möjlighet att genom receptionen boka mötes/konferenspaket och större föreläsningslokaler mot ersättning enligt aktuell prislista.

Medlemsaktiviteter
GIP tillhandahåller medlemsaktiviteter regelbundet som annonseras via nyhetsbrev, webb och sociala kanaler.

Innovationstjänster
GIP tillhandahåller en rad tjänster inom process-/projektledning, modererande och faciliterande av kunskapsmöten och innovationsarbete. Uppdaterat utbud finns på Green Innovation Parks hemsida.

Självklart är du välkommen att besöka lokalerna innan du bestämmer dig.

Är du intresserad, fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Fler nyheter från Företagarna