För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Glad Sommar!

Publicerad 21 jun 2022
Nu stundar semestertider och en välbehövlig paus i vardagen. Vi på Företagarna Öresund tar också en paus, våra aktiviteter återkommer med full kraft i augusti/september – alla datum för företagarfrukost- och lunch finns redan nu på vår hemsida. Passa på att skriva in i kalendern så du inte missar något. Vi återkommer i god tid med inbjudan.

Maj månad har gått i firandets tecken, många fantastiska företagare har hyllats med utmärkelsen Årets Företagare och Årets Unga Företagare i vår förening. Läs intervjuer och inspelningar med vinnarna på vår sida om Årets Företagare.

Lite tips och länkar att kika på under sommaren:

Gå gärna in och anmäl dig till Medlem söker Medlem. Då kan andra medlemmar enkelt få information om dig och din verksamhet. Sök och ta kontakt med andra medlemmar i din förening, din region eller hela landet. Oavsett om du vill samarbeta, nätverka, göra affärer eller utbyta idéer över en lunch.

Ladda ner appen Företagarna så du enkelt kan ta del av alla erbjudanden och rabatter. Nu under semestern är det extra aktuellt med rabatt på hotell, tågresor, hyrbil m.m.

Ett annat tips är att nyttja Mindpark med sina flexibla lösningar för kontor, vare sig det gäller mötesrum eller arbetsplatser, är helt enkelt attraktivt för många nu i dessa tider. 25% rabatt för våra medlemmar. Läs mer om möjligheterna.

Sist men inte minst – utbildningspaketet Effekt som tagits fram tillsammans med Affärskompetens. Under ett helt år får du tillgång till ett stort antal utbildningar digitalt till ett mycket förmånligt pris som medlem – läs mer här och anmäl dig idag.

Vad gör vi under semestern?
VI fortsätter att fokusera på Hållbart Företagande och Ungt Företagande.

Nu i sommar lanserar vi nya filmer på www.mötenföretagare.se där vi träffat unga företagare som tagit steget att bli företagare. Man delar med sig av erfarenheter och utmaningar och skickar med lite tips. Alla filmerna finns på vår youtubekanal.

Vi planerar en mindre konferens i höst med ett spännande tema inom ramen för ett hållbart företagande. Håll utkik!

Med det vill vi önska er alla en riktigt skön och avkopplande semester så ses vi igen till hösten.

Styrelsen Företagarna Öresund

Psst….. 
I höst händer det något riktigt spännande hos oss, vi lanserar en podd – Möt en företagare i vardagen. Vi lovar det kommer bli intressanta samtal. Vill du också medverka i vår podd så hör av dig till oresund@foretagarna.se, vi vill gärna träffa så många företagare som möjligt.

Fler nyheter från Företagarna