podcast news play företagaren I media förmån faq

Ny medlemsförmån för dig som är medlem i Företagarna

Driver du företag i Skåne eller Blekinge och letar just nu efter mer flexibla kontorslösningar så har vi nu ett nytt bra erbjudande till dig som är medlem.
Publicerad 7 okt 2021

Mindparks flexibla lösningar för kontor, vare sig det gäller mötesrum eller arbetsplatser, är helt enkelt attraktivt för många nu i dessa tider. 

Erbjudande

Mindpark

1. Flexibla kontors- och möteslokaler i Skånes största städer 
Vi har både mötesrum och arbetsplatser som kan bokas per timme eller per dag. Det går också att ha ett månadsabonnemang hos oss där man kan vara dagligen i våra olika lokaler. Genom detta väldigt bra erbjudandet har du som medlem i Företagarna alltid 25% rabatt på att boka rum för möten eller arbetsplats för en dag eller ett visst antal timmar. Du har även 25% rabatt på månadsabonnemang de första 6 månaderna vid tecknande av ett nytt avtal.

2. Satellitkontor - kontor i flera städer enkelt och kostnadseffektivt
Genom att ha ett litet "satellitkontor" på Mindpark kan du enkelt ha ett extra kontor i en annan stad. Här finns allt som finns på ett helt kontor. Ergonomisk anpassad arbetsmiljö, skrivare, reception, mötesrum, restaurang och såklart ingår kaffe! Vi erbjuder 25% rabatt på 6 månader på nya avtal för dig som vill erbjuda ett flexibelt alternativ för dina anställda.

Läs mer om Mindpark

Mindpark är hem för många små och stora företag i södra Sverige. De har blivit en hubb för företagsamma personer med ett nytänkande mindset. Det finns en inbyggd kultur av att ge råd och utbyta erfarenheter. Mindpark finns i centrala MalmöHyllieLund och Helsingborg och har ca 900 företag i sitt nätverk.

Så här nyttjar du erbjudandet

Kontakta Malin för att nyttja förmånen och boka in ett möte på Mindpark.Se till att du kan visa upp ditt medlemsbevis (finns att ladda ner i Företagarnas App) om och när du skriver avtal. Är du ännu inte medlem men vill nyttja denna rabatt så kontakta oss här.

Malin Berglund
Head of Partnerships
Mindpark Group AB
Phone: 079-104 24 04
Mail: malin@mindpark.se
Webb: www.mindpark.se

Fler nyheter från Företagarna

Sätt entreprenörskap på schemat

Ämnet entreprenörskap eller entreprenörskap och företagande bör erbjudas på samtliga gymnasieprogram och inom sammanhållen yrkesutbildning på kommunal vuxenutbildning.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.