För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anmälan till Årets Företagare i Sverige är öppen

Publicerad 8 maj 2020
Det har aldrig varit så viktigt att hylla landets företagare som nu. I år vill vi mer än någonsin motivera, hedra och inspirera Sveriges företagare, våra samhällsbärare och välfärdsbyggare.
Se höjdpunkter från festen Årets Företagare i Sverige 2019!

Vi kommer till slut att gå tillbaka till en tillvaro där vi kan mötas och vi behöver ha framtidstro och festligheter att se fram emot. Självklart kan vi idag inte veta hur läget ser ut i oktober men vi sätter ändå vår tilltro till att situationen i landet tillåter oss att genomföra galan.

Fredagen den 16 oktober bjuder vi in till ett heldagsprogram skräddarsytt för dig som företagare. Vi börjar dagen med Företagarna Talkshow med spännande gäster och föreläsningar. Därefter följer en festlig galakväll i Stockholms stadshus där vi delar ut stipendiet #GeTillbaka, korar Årets Unga företagare och Årets Företagare i Sverige 2020.

Se hela programmet här.

Förra året sålde biljetterna snabbt slut så vänta inte med att boka! Du har möjlighet att avboka din biljett helt kostnadsfritt ända fram till den 28 september − så passa på att säkra din plats redan idag. Behöver vi ställa in eller flytta på eventet på grund av Folkhälsomyndighetens riktlinjer så får du självklart dina pengar tillbaka.

Har du några frågor eller funderingar om Årets Företagare? Kontakta oss gärna!

Boka din biljett här

 

 

af20-talare.jpg

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna