headphones newspaper video-player ÅRETS FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE
Boka din biljett nu!

Program

Årets Företagare i Sverige 2023 äger rum lördagen den 21 oktober 2023.

Som vanligt kommer programmet innehålla allt från prisutdelningar till inspirerande föreläsningar, underhållning i världsklass och mingel. Vi lägger upp programpunkter löpande. 

Du kan redan nu boka din biljett. Säkra din plats så du inte missar årets bästa företagarfest.

Boka din biljett här

 

Årets Företagare i Sverige Talkshow 

10:00-15:00 på Clarion Hotel Sign i Stockholm 

Ett heldagsprogram skräddarsytt för dig som företagare. Programledare Günther Mårder gästas av bland annat förra årets vinnare Magnus Andersson och Peter Mossbrant, Derome. Organisationskonsulten David Ståhlberg inspirerar om teknik och ledarskap och framtidsvisionären Charlotte Mattfolk ger verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Företagarnas experter och utställande partners finns på plats med kunskap och förmånliga erbjudanden. Fyll på med inspiration och nätverka med företagarvänner från hela landet!

Årets Företagare i Sverige gala

18:30 - 00:30 i Stockholms stadshus

En storslagen bankettmiddag i Blå Hallen. Under högtidliga former koras Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige. Isaac & The Soul Company står för underhållningen och får kvällen att svänga ordentligt. Missa inte denna magiskt guldkantade kväll!

David Ståhlberg

David talar med inspirerande ärlighet om teknik, ledarskap och nyfikenhet. Han tar dig igenom de senaste makrotrenderna och ger dig den energi du behöver för att vidta positiva åtgärder. Vet du vem som är bäst i din bransch? Vet du vad du kommer att lära dig nästa vecka? Vet du hur man organiserar sig för innovation?

Charlotte Mattfolk

Charlotte är entreprenör och managementkonsult med specialisering inom framtidsstudier, digitalisering och AI. Hon ger er möjligheten att blicka in i framtiden och även verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Hennes passion, energi och kunskap smittar av sig och vi får med oss en ögonöppnare och inspirerande booster.

Isaac & The Soul Company

Isaac & The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro, sin enorma energi, lever för livespelningarna och gör en hänsynslös in-your-face-soulpunk. Galakvällen kommer att svänga ordentligt!

Det finns ett begränsat antal platser så boka din biljett redan idag!

Boka din biljett här


Se höjdpunkterna från Årets Företagare i Sverige 2022

 

Partners 2023