headphones newspaper video-player ÅRETS FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE
Lokala deltävlingar

Program

Äntligen! Som vi har längtat efter att få träffa er och hylla och hedra alla Sveriges företagare. Vi ser nu ljuset i tunneln och planerar för ett företagarvänligt heldagsprogram följt av en storslagen galakväll. Vi anpassar förstås efter de restriktioner som råder.

Årets Företagare i Sverige - Talkshow

Tid: ca kl. 09.00-16.00
Plats: Clarion Sign, Östra Järnvägsgatan 35

Ett inspirerande heldagsprogram som leds av vd Günther Mårder och gästas av årets finalister, tidigare vinnare av Årets Företagare, såsom Richard Bergfors, MAX Burgers, Pär Svärdson, Apotea och Maria Åkerberg, Dermanord. Måns Möller och Angela Ahola skojar och föreläser om motivation och framgångsrikt företagande. På plats för att fylla på med praktisk hjälp och kunskap finns Företagarnas experter och partners samt en massa nätverkssugna företagarvänner från hela landet!  

Årets Företagare i Sverige - Gala

Tid: ca kl. 18:00-01:00
Plats: Stockholms stadshus, Hantverkargatan 1 

En storslagen bankettmiddag i Blå Hallen kantat av festlig underhållning med husbandet Poplabbet. Under högtidliga former koras vinnaren av Årets Företagare i Sverige,  Årets Unga Företagare och tre stipendiater av Årets Unga Idé. Kvällen avslutas med dans och livemusik i Gyllene salen.

Tillbakablickar från Årets Företagare i Sverige 2019-2020

Partners 2021
Utställare 2021