headphones newspaper video-player

Program

Det här året vill vi mer än någonsin motivera, hedra och inspirera Sveriges företagare, våra samhällsbärare och välfärdsbyggare. Detta ska vi göra under festliga former med ett heldagsprogram skräddarsytt för dig som företagare, följt av en storslagen galakväll i Stockholms stadshus där Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige 2020 delas ut!

Var du med på Årets Företagare 2019, eller vill du uppleva hur det var? Se höjdpunkterna från festen här.

Företagarna Talkshow


Tid:
16 oktober 2020 kl. 09:00-16:30
Plats: 7A Posthuset, Vasagatan 28 

09:00 Dörrarna till 7A Posthuset öppnar för registrering och frukostmingel

10:00 Programstart Företagarna Talkshow med vd Günther Mårder; näringsrika föreläsningar och samtal med spännande gäster:

Erik Gatenholm, Årets företagare i Sverige 2019 och grundare av bioink företaget Cellink som printar mänskliga organ och Louise Sköld, Årets unga företagare 2019 som driver hårextension företaget, Hairtalk, världens första tejpextensions företag.
• Tidigare vinnare; Pär Svärdson, grundare av apoteksjätten Apotea och Maria Åkerberg, grundare av Dermanord.
Linda Hammarstrand tidigare bl.a. Director of Passion på Stordalens Nordic Choice föreläser om hur du skapar en högpresterande kultur inom ditt företag.

12:00 Nätverkslunch med en buffé av valmöjligheter

Nätverk. Mingla med företagarvänner, ta del av förmånliga erbjudanden och träffa våra partners, bland annat Volvo, SJ och Almi.
Praktisk hjälp. Få tips av Företagarnas kommunikationsproffs om hur du når ut i sociala medier och ställ dina frågor till våra jurister och försäkringsexperter.
Företagarklimat. Utbyt några ord med våra politiska experter om vilka frågor som Företagarna driver just nu och hur du kan vara med och bidra!

13:00 Företagarna Talkshow fortsätter

Fabian Bengtsson, Företagarnas ordförande tillika superentreprenören bakom SIBA och NetOnNet.
Måns Möller, en av landets mest bokade komiker bjuder dig på en skrattfylld föreläsning som väcker frågor om motivation och målsättning.
Fler gäster… programmet uppdateras löpande!

15:30 Nätverk och after work
Fortsätt mingla med företagarvänner från hela landet och förfesta inför kvällens gala.


Galan Årets Företagare i Sverige


Tid:
16 oktober 2020 kl. 18:15-01:00
Plats: Stockholms stadshus, Hantverkargatan 1 

18:15 Portarna till Stockholms stadshus öppnar
Ta en fördrink och mingla i Gyllene salen.

19:30 Galamiddag i Blå hallen
Njut av storslagen bankettmiddag i Blå Hallen skapad av Nobelfestens kockar, kantad av festlig underhållning med Poplabbet och showgruppen Schlagerfeber.

Möt årets finalister och inspireras av deras bedrifter. Var med när vi korar #GeTillbaka-stipendiaterna, vinnarna av Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige 2020.

23:00 Efterfest!
Festa vidare och dansa till livemusik i Gyllene salen tillsammans med Poplabbet som gästas av schlagerdrottningen Linda Bengtzing.

Boka dina biljetter nu


Avbokning - inga problem i dessa oroliga tider!

Du har möjlighet att avboka din biljett helt kostnadsfritt ända fram till den 28 september. Behöver vi ställa in eller flytta på eventet på grund av Folkhälsomyndighetens riktlinjer så får du självklart dina pengar tillbaka.

 

 

 

Partners 2020
Utställare 2020