headphones newspaper video-player ÅRETS FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE

Program

Årets Företagare i Sverige 2024 äger rum fredagen den 11 oktober 2024.

Efter en omfattande nomineringsprocess runt om i landet är det nu dags för den nationella finalen i Stockholms stadshus. Välkomna till en storslagen dag och kväll där vi tillsammans hyllar Sveriges alla företagare! 

Boka din biljett här


Årets Företagare i Sverige Dagsprogram 

09:00-15:00 på Clarion Hotel Sign i Stockholm 

🌟 Välkommen till en dag  fylld med insikt och inspiration, ledd av Företagarnas vd Benjamin Dousa och gäster. Lyssna till förra årets vinnare, Adam Brånby och Daniel Brånby från Woolpower, när de delar med sig av sina erfarenheter och insikter som kan guida dig på din egen företagsresa. Få värdefulla tips av forskaren och föreläsaren Emma Frans om hur du navigerar genom informationsdjungeln och skiljer på falska nyheter och sanningar. Skratta och reflektera med Özz Nûjen när han tar upp viktiga frågor om mångfald och ledarskap på ett humoristiskt sätt. Träffa våra experter och partners och utforska de förmånliga erbjudanden de har för dig. Ta chansen att nätverka med företagare från hela landet och skapa värdefulla kontakter. 

09:00 Inregistrering
10:00 Scenprogram startar
11:45 Lunch
13:00 Scenprogram fortsätter
15:00 After Work

Emma Frans

Emma Frans är forskare, författare och föreläsare. 

Özz Nûjen

Folkkäre Özz Nûjen bjuder på skratt och insikter.

Årets Företagare i Sverige Gala

18:30 - 00:45 i Stockholms stadshus

🏆 Det är dags för en glittrande bankettmiddag i den magnifika Blå Hallen! Under högtidliga former koras Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Sverige.  Medan spänningen är på topp, kommer Isaac & The Soul Company att stå för underhållningen och få hela kvällen att gunga! Missa inte denna oförglömliga kväll, fylld av magiska ögonblick och glädje! 

18:30 Dörrarna till stadshuset öppnas. Fördrink i Gyllene salen.
19:30 Middag, underhållning och prisutdelningar
00:45 Tack för idag

Isaac & The Soul Company

Isaac & The Soul Company är ett av Sveriges absolut bästa liveband! Bandet är kända för sin scennärvaro, sin enorma energi, lever för livespelningarna och gör en hänsynslös in-your-face-soulpunk. Galakvällen kommer att svänga ordentligt!

Boka din biljett här


Se höjdpunkterna från Årets Företagare i Sverige 2023

 

Partners 2024