headphones newspaper video-player

De blev Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halmstad!

Det blev under något ovanliga former som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Halmstad 2021 delades ut. Chockerade men lyckliga var de överraskade vinnarna när vi dök upp med kamerateam och blommor.
Publicerad 26 mar 2021
Årets Företagare Halmstad 2021 blev Heli Hyyppä på Piga.nu. Årets Unga Företagare blev Philip Olsson på Isovox.

Heli, Miia, Kari och Robin, Piga.nu utsedda till Årets Företagare i Halmstad 2021.

"Heli med familj har med sitt företag visat att det går att nå oanade höjder!"

Philip Ohlsson, Isovox Sweden, utsedd till Årets Unga Företagare i Halmstad 2021

"Gubben i lådan har fått en helt ny innebörd"

Motivering Årets Företagare Halmstad 2021:

Heli Hyyppä med familj har med sitt företag piga.nu visat att det går att nå oanade höjder. Hon har genom driv, engagemang och innovation lyckats utveckla sin verksamhet på ett föredömligt sätt. Företaget breddar sig med allt fler erbjudanden på marknaden och utveckling sker även av egna, miljövänliga produkter. Konceptet piga.nu har företagaren dessutom etablerat på fler orter i Sverige genom franchiseverksamhet.

Att erbjuda vardagslyx för alla är helt enkelt ett rent vinnande koncept!

Läs hela intervjun med Heli Hyyppä i HallandsPosten.se här!

Motivering Årets Unga Företagare Halmstad 2021:

Med sång, humor, mod och nytänk, löst ett problem och byggt ett varumärke som tagit rejäl plats på den internationella marknaden. Hans företag står på en stabil grund, redo för ännu större utmaningar. Gubben i lådan har fått en helt ny innebörd och vi tackar Philips griniga granne och Seal för att vi sett ännu en företagarstjärna etablera sig i Halmstad. Så skruva upp volymen, för vi är övertygade om att vi kommer få höra mer om Philip Ohlsson och Isovox i framtiden.  

Läs hela intervjun med Philip Olsson i HallandsPosten.se här!

_________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

 

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor