headphones newspaper video-player

Såpadrottningen blev utsedd till Årets Företagare i Halmstad 2021

Publicerad 26 mar 2021
Heli Hyyppä, grundare av Piga.nu

Från rosa bubblor till rosa moln för Årets Företagare, så skriver HallandsPosten.se efter att Företagarna Halmstad tillsammans med Länsförsäkringar Halland och Rejmes Bil delade ut det prestigefyllda priset till Heli Hyyppä med familj.

- Det betyder extremt mycket. Från mitt hjärta kan jag säga att glädjetårarna kom. Man siktar mot månen och sedan kommer man in i månen. Jag är en utländsk kvinna som har lyckats, det känns väldigt stort, säger Heli efter att ha mottagit priset. 

För marknadsföringen har namnet varit omtalat, inte minst i sociala medier. I dag är det en framgångsfaktor, precis som de rosa bubblorna. Få missar när Pigas företagsbilar, fullpepprade med rosa prickar, rullar förbi.

– Det var jag och min dotter som kom på det, säger företagaren och fortsätter:

– Namnet och rosa bubblor plus känslan med vardagslyx har betytt jättemycket för oss.

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor