headphones newspaper video-player

"Gubben i lådan" blev Årets Unga Företagare i Halmstad 2021

Publicerad 26 mar 2021
Philip Olsson blev Årets Unga Företagare 2021

Någon som kan sjunga ut sin glädje är 27-årige Philip Olsson, grundaren av Isovox Sweden som nu tilldelats priset Årets Unga Företagare Halmstad 2021, skriver Hallandsposten.se

Philip som kallas för den moderna "Gubben i lådan", vars portabla inspelningsstudio erövrat världen, blev väldigt glad när han fick ta emot det prestigefyllda priset:

- Det är verkligen kul! Bakom mig har jag ett team av grymt duktiga medarbetare som är en stor del av möjliggörandet av tillväxten, säger den unga entreprenören och fortsätter:

- Vi vet vad hårt arbete innebär och med vår energi och viljestyrka så har vi många roliga år att se fram emot tillsammans.

 

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor