podcast news play företagaren I media förmån

De blev Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Falkenberg!

Det blev under något ovanliga former som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Falkenberg 2021 delades ut. Chockerade men lyckliga var de överraskade vinnarna när vi dök upp med kamerateam och blommor.
Publicerad 6 maj 2021

Per, Lovisa och Helena Stenström, Bertegruppen är utsedda till Årets Företagare i Falkenberg 2021.

"Nycklarna till framgång med ljus framtidsinsikt är kärlek till arvet, styrka från bygden, med kunskap från tiden och med känsla för kvalité."

Tommie Tihinen och Sebastian Almgren, 88 kvadrat är utsedda till Årets Unga Företagare i Falkenberg 2021

"Ett företag med fokus på att hjälpa sina kunder med att skapa unika hem i alla stilar. "

Motivering Årets Företagare Falkenberg 2021:

Med anor från 1569 är man Sveriges äldsta familjeföretag då generation till generation fortsätter driva och utveckla de ingående företagen. Nycklarna till framgång med ljus framtidsinsikt är kärlek till arvet, styrka från bygden, med kunskap från tiden och med känsla för kvalité. En genomgående filosofi är att man måste våga. Detta visas gång på gång i lyckade investeringar som tillsammans bidrar till en hållbar kedja där kvalitet, smak och njutning ligger i fokus.

Läs hela intervjun med vinnarna här!

Motivering Årets Unga Företagare Falkenberg 2021:

Byggfirman 88 Kvadrat AB kom till sommaren 2016 med visionen om att få vara en del av byggsektorn med fokus på konsumentmarknaden. Sebastian Almgren och Tommi Tihinen har sedan dess utvecklat sitt företag med fokus på att hjälpa sina kunder med att skapa unika hem i alla stilar. Två unga företagare med driv i sitt företagande och som visat att genom att våga ta ansvaret som egna företagare kan man bygga en stabil grund för att få syssla med det man brinner för. Med fokus på kvalitet och med Falkenberg som lokal bas är Sebastian och Tommi unga och goda exempel på småföretagarandan i bygden.
 

Läs hela intervjun med vinnarna här!

_________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

Fler nyheter från Företagarna

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.