För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De blev Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Falkenberg!

Publicerad 6 maj 2021
Det blev under något ovanliga former som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Falkenberg 2021 delades ut. Chockerade men lyckliga var de överraskade vinnarna när vi dök upp med kamerateam och blommor.

Per, Lovisa och Helena Stenström, Bertegruppen är utsedda till Årets Företagare i Falkenberg 2021.

"Nycklarna till framgång med ljus framtidsinsikt är kärlek till arvet, styrka från bygden, med kunskap från tiden och med känsla för kvalité."

Tommie Tihinen och Sebastian Almgren, 88 kvadrat är utsedda till Årets Unga Företagare i Falkenberg 2021

"Ett företag med fokus på att hjälpa sina kunder med att skapa unika hem i alla stilar. "

Motivering Årets Företagare Falkenberg 2021:

Med anor från 1569 är man Sveriges äldsta familjeföretag då generation till generation fortsätter driva och utveckla de ingående företagen. Nycklarna till framgång med ljus framtidsinsikt är kärlek till arvet, styrka från bygden, med kunskap från tiden och med känsla för kvalité. En genomgående filosofi är att man måste våga. Detta visas gång på gång i lyckade investeringar som tillsammans bidrar till en hållbar kedja där kvalitet, smak och njutning ligger i fokus.

Läs hela intervjun med vinnarna här!

Motivering Årets Unga Företagare Falkenberg 2021:

Byggfirman 88 Kvadrat AB kom till sommaren 2016 med visionen om att få vara en del av byggsektorn med fokus på konsumentmarknaden. Sebastian Almgren och Tommi Tihinen har sedan dess utvecklat sitt företag med fokus på att hjälpa sina kunder med att skapa unika hem i alla stilar. Två unga företagare med driv i sitt företagande och som visat att genom att våga ta ansvaret som egna företagare kan man bygga en stabil grund för att få syssla med det man brinner för. Med fokus på kvalitet och med Falkenberg som lokal bas är Sebastian och Tommi unga och goda exempel på småföretagarandan i bygden.
 

Läs hela intervjun med vinnarna här!

_________________________________________________________________________

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå.

Fler nyheter från Företagarna