För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Byggfirma korades till Årets Företagare i Sandviken 2022

Publicerad 5 maj 2022
Årets Företagare i Sandviken har korats!

Det var under Sandvikens morgonsoffa tidigare i vår som årets finalister avslöjades. En tuff uppställning med hög variation av drivna företagare offentliggjordes. Trots den hårda konkurrens så stod det klart i dag vem som slutligen kammade hem prestigefyllda titeln Årets Företagare. Och åretss vinnare 2022 blev Magnus Svedjebrandt och Mathias Printz från C24 Bygg.

Vinnarmotiveringen löd: 
I en bransch som haft högtryck länge lyckas familjeföretaget som nu drivs i andra generation behålla platsen som regionens största. Med den högsta kvaliteten, det finns redan i namnet, finns hos vinnarna en fantastisk drivkraft och nära kundrelation. Från stor till extralarge, och nu med utmärkelsen Årets företagare i Sandviken, snickras framgången vidare. 

Stort grattis säger vi till årets vinnare och lycka till i regionsfinalen!

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final. Vinnaren där fortsätter sedan till den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus.
 
 
I Sandviken delas priset ut av en jury bestående av representanter från Företagarna Gävleborg, Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun och Swedbank.
Fler nyheter från Företagarna