För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De är finalister i Årets Företagare i Sandviken 2022

Publicerad 31 mar 2022
Årets finalister i den prestigefyllda entreprenörstävlingen Årets Företagare i Sandviken 2022 har nu offentliggjorts.
Från vänster: Jan Fagerström, Eva Cooper, Ann-Louise Keen och Julia Rosqvist.

Det var under torsdagsmorgonen som årets finalister tillkännagavs i Sandvikens Morgonsoffa som leddes av programvärden Julia Rosqvist. På plats var Företagarnas regionchef Eva Cooper, Företagarna i Sandvikens ordförande Ann-Louise Kleen och Jan Fagerström från Sandvikens kommun. 

De som gör upp i finalen är:

Mari och Olof Jönsson samt Victor Magnusson, Simmarängs AB
Från mjölkkor till bostadsområden, nytänkandet hos dessa tre finalister är stort! Man fastnar aldrig i gamla hjullastarspår utan vågar bryta ny mark och is. Det här är en trio där alla är insatta i det mesta och inget är omöjligt. Engagemanget för bygden går inte heller att missa.

Elin och Daniel Bernhardsson, Bernhardssons gårdskött 
Med fötterna i myllan influerar finalisten både till landsbygds-och företagarliv och leverne. Driven och engagerad med en genuint personlig kontakt med sina kunder. Tidigare har hon prisats för att ha länets bästa produkt, nu hyllar vi människan bakom succén!

Magnus Svedjebrandt och Mathias Printz, C24 Bygg
Med den högsta kvaliteten, det finns redan i namnet, finns hos dessa finalister en fantastisk drivkraft och nära kundrelation. I en bransch som haft högtryck länge lyckas familjeföretaget som nu drivs i andra generation behålla platsen som regionens största. I framtiden blir det till och med extralarge!

Stort grattis till alla fantastiska finalister. Vinnaren kommer att koras under årets Företagarforum som äger rum 5-7 maj. 

_________________________________________________________________________

Årets Företagare utses av organisationen Företagarna på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regional final. Vinnaren där fortsätter sedan till den nationella finalen som äger rum i Stockholms stadshus.
 
 
I Sandviken delas priset ut av en jury bestående av representanter från Företagarna Gävleborg, Företagarna i Sandviken, Sandvikens kommun och Swedbank.
Fler nyheter från Företagarna