podcast news play företagaren I media förmån faq

Jubilar: Företagarnas Eva Cooper fyller 40!

Företagarnas stjärna Eva Cooper har fyllt 40 - det firar hon med en digital fest!
Publicerad 22 apr 2021
Eva Cooper firar att hon fyller 40 år!

Eva Cooper har blivit utsedd till en av Dalarnas mäktigaste personer, hon har alltid något på gång och är otroligt engagerad i allt hon gör. Eva har tidigare arbetat som politisk redaktör, ledarskribent och egen företagare men har nu hittat hem som regionchef för Företagarna Dalarna, Gävleborg, Värmland och Örebro län, skriver GD.se.

Jubilaren uppvaktades

Under gårdagen uppvaktades jubilaren med pompa och ståt av familj, vänner och kollegor.

- Jag fick hälsningar från när och fjärran, ljuvliga blommor och blader från släkt, vänner och kollegor, presenter, spabehandling, en första klippning sedan november och så prinsesstårta på det! säger en lycklig och överväldigad Eva Cooper. 

Utsedd till en av Dalarnas mäktigaste

Eva Cooper säger att hon stortrivs på Företagarna då arbetet ändrar sig allteftersom. Hon får sätta sin egen prägel och menar att det är ett socialt jobb, vilket passar henne perfekt.

– Jag är stolt att jag till exempel har hamnat på listan över Dalarnas mäktigaste vilket leder till att fler upptäcker att Företagarna finns och gör skillnad. Då känner man sig nöjd, så jag har inga tankar på att göra något annat. Jag har hamnat helt rätt, säger Eva.

Har sprungit 109 dagar i rad

Trots att jobbet tar mycket av hennes tid så finner regionchefen även utrymme för annat. Så som långa utflykter med familjen i skogen eller mys i sommarstugan. Sedan slinker "en och en annan" träningsutmaning in också.

– I januari gick jag med i något som heter runstreak, där man under en bestämd eller helt öppen tid, ska springa minst 20 minuter varje dag, i ur och skur. Och i år har det verkligen varit ur och skur, jag började i många minusgrader och mörker, till nu när det är ljust på morgonen och för det mesta plusgrader, även om det har varit några bakslag. Så i dag på min födelsedag har jag sprungit varje dag i 109 dagar. Det är jag nöjd med, förklara Cooper. 

Stort grattis Eva från alla din kollegor och vänner på Företagarna!

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.