För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Superårsmöte med Företagarnas lokalföreningar

Publicerad 12 mar 2021
Det var under onsdagen som det unika upplägget ägde rum - Ett superårsmöte med 21 deltagande lokalföreningar från hela Mellansverige.
Foto: Privat

Över 100 deltagare dök upp i rutan när Företagarna bjöd in till ett digitalt årsmöte under onsdagen som hela 21 lokalföreningar från landet var med i.

Företagarna i Gävleborg, Dalarna, Värmland och Örebro Läns regionsamordnare Maria Nordlander och Ulrika Rönström inledde årsmötet med en gemensam uppstart som sedan föranledde till att varje förening genomförde sitt egna lokala årsmöte.

- Föreningarna är Företagarnas hjärta och styrka i organisationen. Det ska vara roligt att vara med och påverka så därför jobbar vi ständigt på att göra årsmötena så okomplicerade och enkla som möjligt, säger regionchef Eva Cooper

Det var på grund av pandemin som Företagarna i år ville testa något nytt och resultatet blev fantastiskt.  Superårsmötet flöt på utan några tekniska strul och några hade möjligheten att hämta ut varsin kasse med mat innan.

- Det funkade väldigt bra! Nu hoppas jag bara på att lite fler förutom styrelsen dyker upp i rutan till nästa gång, säger Malin Zetterman, Ordförande Företagarna Älvdalen.

Med på plats var dessutom Företagarnas samhällspolitiska chef Fredrik Östbom som berättade om Företagarnas arbete och vilka de prioriterade frågorna organisationen är just nu. Fredrik öppnade upp för dialog och frågestund vilket resulterade i många värdefulla diskussioner. 

- Superårsmötet blev en succé helt enkelt och tack vare att det skedde digitalt ökade även möjligheten för sportlovslediga medlemmar att delta, säger Eva Cooper avslutningsvis. 

Fler nyheter från Företagarna