För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Marcus Larsson, projektledare lokal opinion i Mellansverige

Publicerad 5 maj 2021
Vi välkomnar vår nya kollega Marcus Larsson till oss på Företagarna, projektledare lokal opinion i Dalarna, Gävleborg, Värmland och Örebro län.
Foto: Marcus Larsson

Hallå där Marcus,

Berätta lite kort om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Leksand, bor här fortfarande men har precis köpt bostadsrätt i Borlänge. Jag har sedan länge varit politiskt intresserad och likaså haft ett intresse av företagande. Det känns himla häftigt att jag ska få jobba med båda delarna i min nya roll.

Vad lockade dig att komma till Företagarna?

Som sagt är grunden ett intresse i företagande men jag har alltid sett upp till organisationen och haft i bakhuvudet att det skulle vara en spännande organisation att jobba i. Därtill har min karriär alltid styrts av mina värderingar och min genuina tro är att ingenting är så viktigt att jobba med som att underlätta för företagare, som trots allt får samhället att snurra.

Berätta om din kompetens och vad du kan bidra med i Företagarna?

Jag brukar vilja kalla mig själv proffs på unga. Hur mycket sanning det ligger i det vet jag inte, men jag är ju ung själv och har träffat tusentals andra unga i olika företagarsammanhang så en nyanserad bild har jag skaffat mig i alla fall. Sedan kommer jag in med bakgrund i både politik, företagande och civilsamhälle därför hoppas jag kunna jobba med att bygga bättre broar mellan dessa.  

Något kul om dig själv?

Som ett skämt kommenterade min bror mig i ett inlägg där ”Ung och bortskämd” sökte nya deltagare, det ledde till att jag fick frågan om jag ville delta i programmet. Inte helt förvånande svarade jag nej…

Fler nyheter från Företagarna