För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Trion bakom Siggetorp Lantbruk AB är Årets Unga Företagare i Lidköping

Publicerad 20 nov 2023
Wilhelm Svederberg, Alexander Svederberg, Ludwig Svederberg är med sitt företag Siggetorp Lantbruk Årets Unga Företagare i Lidköping. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

I en region där traditionellt lantbruk har varit en framträdande näring, har dessa unga entreprenörer visat att det är möjligt att förnya och diversifiera verksamheten. Genom att kombinera traditionell jordbruksnäring med nytänkande har de effektivt utnyttjat sin dyrbara utrustning och personliga kompetens.

Denna brödratrio har visat att genom god sammanhållning, högkvalitativa tjänster och produkter kan man skapa lojala kunder och bygga en framgångsrik verksamhet.

Wilhelm, Alexander och Ludwig Svederberg på Siggetorp Lantbruk ni är ett föredöme för unga företagare i Lidköping och en inspirerande kraft inom lantbruk och entreprenad.

 

Fler nyheter från Företagarna