För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Magnus Salama & Helena Hardardottir är Årets Unga Företagare i Trollhättan

Publicerad 6 mar 2024
Magnus Salama och Helena Hardardottir, med företaget Ubahn International AB, utsågs nyligen till Årets Unga Företagare i Trollhättan. Läs juryns motivering till varför de tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.
 
Juryns motivering:
 
Intresset för försäljning väcktes under gymnasiet när han arbetade extra i en butik i Oden. Vid 18 års ålder grundade han sitt första online-företag och senare etablerade han en fysisk butik i Göteborg.
År 2011 kom Helena in i bilden och har sedan dess aktivt engagerat sig i företaget. Tillsammans med Magnus tar hon nu hand om en betydande del av verksamheten. Företaget har nyligen utvidgat sin lagerkapacitet i Trollhättan och har nu fullt fokus på företagsförsäljning.
Deras företag är marknadsledande inom kepsbranschen i Skandinavien och särskiljer sig genom att skapa egna mönster enligt kundens önskemål. Hållbarhet och långsiktiga kundrelationer är deras främsta prioriteringar, och de sätter stor vikt vid personlig kontakt och engagemang.
 
Fler nyheter från Företagarna