För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Spencer Rintel & Jonathan Eklund är Årets Unga Företagare i Ale

Publicerad 3 jul 2024
Med sitt företag EXC Auto Group AB är Spencer Rintel och Jonathan Eklund Årets Unga Företagare i Ale. Läs juryns motivering till utmärkelsen.

Juryns motivering:

Vem vill inte få bättre betalt för sin bil? Om man då har det som affärsidé, att hjälpa bilägare att genom en professionell värdering få rätt pris för sin begagnade bil eller tjänstebil, kan det väl aldrig gå fel? Det verkar inte så i alla fall. Spencer Rintel startade förra året eget med sin gode vän Jonathan Eklund. EXC Auto Group med säte i Älvängen har varit igång i ett år och rullar vidare med ett växande nätverk i både fordonsbranschen och bland lokala företagare. Med stort mod och en orubbad framtidstro har Spencer skapat en personlig och proffsig bilförmedling.

Spencer och Jonathan går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

Se alla övriga finalister:

Fler nyheter från Företagarna