För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Borås 2023 är Ann-Louise & Sandra som driver Bruket i Wiared

Publicerad 7 okt 2023
Hundratals personer fyllde Åhaga när näringslivet i Borås samlades till Näringslivsdagens tioårsjubileum. Stor glädje och tårar när utmärkelsen Årets företagare i Borås 2023 delades ut. Vinnarna Ann-Louise Håkansson & Sandra Stefansson med Bruket i Wiared fick kliva upp på scen och ta emot hyllningar samt utmärkelsen.

Juryns motivering:

Med något som startade som en vision om en kreativ plats där människor kunde mötas, har årets pristagare visat på ett stort mod, envishet och en enastående entreprenörsanda, bortom omvärldens utmaningar i en utsatt tid. Årets Företagare i Borås 2023 har inte bara åstadkommit en inspirerande mötesplats, utan med en okuvlig tro på sin idé, hårt slit och sin osvikliga förmåga att hela tiden hitta nya utvecklingsmöjligheter, skapat en hel upplevelsedestination som dessutom i hög grad bidragit till att sätta Borås på kartan.

 

Fler nyheter från Företagarna