headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarna Borås

Välkommen till Företagarna Borås - det aktiva företagarnätverket!

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar över 60 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare. 
Bli medlem du också!

årets företagare 2020.1.jpg

Nominera din favorit här >>>

Trailrun Fast:track by Företagarna

Liksom alla andra är även Företagarna Borås mycket medvetna om de förhållningsregler som gäller för Corona viruset – Covid 19.

Vi följer de rekommendationer som Borås stad, vår regering och Folkhälsomyndigheten ger gällande umgänge i större grupper, och med anledning av detta så väljer vi tills vidare att pausa vårens inomhusevent.

MEN….
Under tiden så satsar vi hårt på något vi tror att våra ”nätverkstörstiga” Boråsare behöver, nämligen:
Trailrun Fast:track by Företagarna på torsdagar kl.15:55 på Kype (vid informationstavlan) Just nu har vi sommaruppehåll men boka in v 33 så syns vi igen! 

Läs mer här...

Läs mer...

Sommar, sol & lata dagar....

Nu stundar sommaren runt knuten med förhoppningsvis mycket värme och glädje som kommer följas utav en höst med utvecklande Företagsluncher.

Luncherna planeras att starta i höst som vanligt men vi kommer såklart att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer att genomföra luncherna på bästa möjliga sätt under rådande omständigheter - så boka upp datumen:
2 september,  4 november,  2 december

Det kommer komma en separat inbjudan inför varje lunch och i oktober uteblir lunchen på grund av ett Näringslivsevent i Näringslivsdagens anda.

För att vi ska få ut så mycket som möjligt av luncherna är vi intresserade av vad just du önskar för ämne på kommande luncher. Nedan kan du gå in och fylla i dina önskemål:

Önska ämne här >>>

Hoppas vi ses till hösten och ta hand om varandra.
Trevlig sommar önskar teamet bakom luncherna!

Kontaktinfo
Företagarna Borås
Fabriksgatan 11 vån 6E - 503 38 Borås
0706-154641
Regionkontor
Västra Götaland

Nyheter om företagande i Borås med omnejd

Event i Borås
Inga träffar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap