För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Smarta lyft tog hem utmärkelsen Årets Företagare i Kungsbacka

Publicerad 1 jul 2022
Under Kungsbacka kommuns arrangemang på Tjolöholm där Anders Borg var huvudtalare inleddes eventet med ett prisregn till olika entreprenörer och där Företagarna delade ut pris till Årets företagare & Årets Unga Företagare i Kungsbacka.Roland Andersson och Peter Olsson på Pritec vaculyft utsågs till Årets Företagare i Kungsbacka 2022, båda har varit med sedan starten 1987.
Årets Företagare i Kungsbacka 2022

Motivering:

"Årets företagare är en entreprenör som har drivit sitt företag sedan 80-talet i Fjärås. Med ett ständigt utvecklings- och tillväxtfokus har entreprenören utvecklat företaget till att idag tillverka produkter för en internationell marknad. Med ett hjärta för teknik och huvud för affärer har entreprenören tillsammans med partners utvecklat produkter som bidragit till ett hälsosamt arbetsliv och givit förutsättningar till att arbeta längre. Årets företagare 2022 är Roland Andersson och Peter Olsson, Pritec Vaculyft AB."

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna