För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nyligen utsågs Årets Företagare i Tanum

Publicerad 1 jul 2022
Företagarna Tanum utsåg Lars Mogren på CG Karlssons Stenhuggeri till Årets företagare 2022. På plats för att överraska Lars var styrelserepresentanter från Företagarna Tanum samt kommunledning i form av Liselotte Fröjd, kommunstyrelsens ordförande (M), och Karin Martinsson, kommundirektör. Ett överraskningsmoment fanns planerat men när alla stod på hans arbetsplats  fanns Lars inte där så meddelandet och gratulationerna fick ske via FaceTime! Lika glad och överraskad blev Lars Mogren ändå.
Årets Företagare Tanum 2022

Motivering Årets Företagare i Tanum 2022

Med affärsskicklighet och målmedvetenhet har Lars Mogren under sina åtta år som ägare och VD utvecklat CG Karlssons Stenhuggeri till ett modernt företag som utvecklar produktionsmetoder med utgångspunkt i hantverket.
Företaget har under Mogrens styrning, med stöd i forskning och utveckling och i samarbete med Industriellt utvecklingscentrum Väst och Industriell Dynamik, lotsat tillverkningen mot produktion av köksbänkar i sten med gott resultat.

banner-AF-AUF-samlingssida-2022.jpg

Fler nyheter från Företagarna