För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nicklas Hassel och Jimmy Karlbom är Årets Unga Företagare i Trollhättan

Publicerad 5 jul 2022
Nicklas och Jimmy driver företaget Surface Byggställningar AB och har, på bara fyra år, tillsammans skapat ett företag som sysselsätter 80 personer. Nyligen fick de ta emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Trollhättan.

Grattis till utmärkelsen – berätta lite kort om ert företag!

– Vi är ett ställningsföretag som verkar på fem olika orter; Örebro, Jönköping , Skaraborg , Trollhättan och Göteborg samt en industri i Västerås . 

Vilka är era framgångsfaktorer?

– Vi jobbar tight mellan avdelningarna med både personal samt material. Så logistik är nog vår styrka. 

På vilka sätt jobbar ni med hållbarhet i er verksamhet?

– Vi tycker det är svårt att följa utvecklingen i vår bransch då det exempelvis inte finns några elbilar för vår verksamhet. Så vi får jobba på andra fronter och har i prinip blivit helt papperslösa då vi tagit fram ett eget ledningssystem för oss samt vår personal .

Vilka är era största styrkor som företagare och ledare? 

– Vi jobbar tätt med vår personal och vill att man ska ha roligt på jobbet och mycket frihet under ansvar. Vi ställer rimliga krav på personalen och vill att alla ska må bra . 

Hur skulle era medarbetare beskriva er?  

– De skulle nog säga att vi är hårda men rättvisa , uppmuntrar till pappaledighet samt glada "idioter".

Vad ser ni för utvecklingsmöjligheter med företaget?

– Då vi enbart finns i mellersta Sverige ser vi ett stort utvecklingsområde runt oss där vi inte finns idag. Snart finns en Surface på din ort!

Juryns motivering:

De utför inte bara ett hårt byggarbete ute hos sina kunder - de har också lyckats med det beundransvärda arbetet att på fyra år uppnå en omsättning på 90 miljoner kronor. Med ett starkt driv har dessa företagare skapat ett företag som sysselsätter 80 anställda med sju olika nationaliteter. Denna bedrift ihop med det faktum att de sponsrar Trollhättans Stads föreningsliv och stadsevent gör att Nicklas och Jimmy vinner priset som Årets Unga Företagare!

 

 

Fler nyheter från Företagarna