podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Festligt på residenset när Årets Företagare i Västra Götaland utsågs

Publicerad 7 sep 2021
Nyligen utsågs Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2021 på residenset i Göteborg. Nominerade och inbjudna till evenemanget var alla som blivit utsedda till Årets Företagare i sina kommuner. Det blev Evelina Lindgren och Victor Halvarsson som fick ta emot utmärkelserna och folkets jubel.

Den 3 september kom 40 fantastiska företagare till residenset för att avnjuta en god lunch och få veta vilka som skulle kamma hem utmärkelsena, vilket var hemligt in i det sista. Evelina Lindgren på det familjeägda förpackningsföretaget aPak i Mölndal blev Årets Företagare i Västra Götaland och Victor Halvarsson, som driver företaget VANBRUUN AB i Borås, fick ta emot utmärkelsen Årets Unga Företagare i Västra Götaland. Läs vinnarmotiveringarna här

Landshövding Anders Danielsson hälsade alla välkomna. Att få träffa och prata med så många Årets Företagare från olika delar av regionen är en av årets höjdpunkter på residenset, avslöjade landshövdingen. 

Ralf Jutvik var med sina 95 år den mest erfarna företagaren på tillställningen. Ralf utsågs under våren till Årets Företagare i Kungsbacka med sitt företag Biotech i Kungsbacka AB.

Det blev många intressanta samtal kring borden när Årets Företagare och Årets Unga Företagare från alla delar av regionen träffades. Att kunna mötas på riktigt efter de restriktioner som rådit i samhället kändes såklart väldigt roligt, inspirerande och energigivande!

Alla företagare blev intervjuade och fick berätta om sina företag. Spännande att höra om alla företagarresor inom vitt skilda branscher!

En överraskad och glad Evilina Lindgren fick ta emot statyett, diplom och blommor. På bilden till höger tillsammans med Företagarnas regionchef Mikael Erlandson, ordförande Monica Crusner och landshövding Anders Danielsson.
– Jag är så himla glad och stolt! Det här är ett kvitto på att de satsningar vi gör är rätt, säger Evelina Lindgren.

Stort tack alla fantastiska företagare som kom till residenset och bidrog till att skapa en härlig stämning och ett bra nätverkande under lunchen.

Vi önskar Evelina och Victor stort lycka till den 15 oktober, då Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige utses bland landets alla regionvinnare!

 

Fler nyheter från Företagarna