För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarnas rikstäckande valturné - fyra nedslag i Västra Götaland v. 12

Publicerad 16 feb 2018
Nu kommer vi! Företagarna ger sig ut på turné för att prata näringspolitik med politiker i hela Sverige, tillsammans med lokala företagare och Företagarnas experter. Från februari till början av juni besöker Företagarnas valturné 41 orter. Under vecka 12 kommer vi att göra fyra nedslag i Västra Götaland. Välkommen att delta!

Företrädare för samtliga partier bjuds in att följa med på Företagarnas valbuss med företagarcharter och företagsbesök, för att lära känna kommunens företagare och de möjligheter och utmaningar som stundar för att fler företag ska kunna växa. Det kommer också bjudas på många debatter runt om i landet, dit såväl allmänhet som företagare bjuds in som åhörare.

Vilken är den viktigaste valfrågan för dig som företagare? Välkommen att delta vid något av våra events nedan, där du kan få inblick i politiken inför valet och nätverka med andra företagare på plats. Vi kan utlova spännande debatter då politiker gör upp om vem som har bäst politiska förslag som gynnar småföretagen.

För mer information och anmälan, klicka på den ort nedan som du är intresserad av att komma till.bubblor

 

19 mars Maktkampen i Göteborg - Sammanfattning

20 mars Maktkampen i Uddevalla

22 mars Valfrukost i Borås

23 mars Valfrukost i Skövde

 

 

Evenemanget är en del av Företagarnas landsomfattande valturné. Läs mer om turnén här.


Har du frågor kontakta

Lotta Rolandson
,
Kommunikatör / Projektledare

Telefon: 031-745 40 03
Mobil: 0707-75 84 90
E-post: lotta.rolandson@foretagarna.se

Fler nyheter från Företagarna